FAVT desmenteix l'AV Pere Parres sobre l'elecció del candidat a Síndic

La Federació manté que en les reunions es va aprovar per unanimitat presentar Marquès com a candidata i lamenta les acusacions de l'AV

La Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa ha decidit emetre la seva versió sobre les declaracions que va fer l'AV Torrent d'en Pere Parres en referència al procés d'elecció del Síndic i la posició de la FAVT. Aquesta és la missiva que la FAVT ha fet arribar a l'associació de veïns:

 

  

"1r - És totalment incert que el seu president hagi notificat a la FAVT, ni sobre el procés de la Sindicatura, ni sobre algun tema relacionat, ni de paraula ni per escrit, i això des que fa mesos vam tenir coneixement, per terceres persones, que hi havia una nova Junta Directiva en la AV de Torrent de Pere Parres, els membres i responsabilitats de la qual ni tan sols coneixem perquè no s'ha informat a la FAVT.


 

 

2n.- En els mesos transcorreguts, l'AV de Torrent de Pere Parres no ha participat en cap reunió de la junta FAVT; ni tan sols s'ha dignat a nomenar representant titular i suplent a la junta FAVT en substitució dels anteriors que, per informacions externes, hem sabut que ja no estan en la seva Junta. Malgrat això, i com a entitat federada que era, els vam fer arribar la convocatòria de reunió de Junta Extraordinària del 26 de setembre, dirigida a totes les associacions de veïns en què en un dels seus punts, era començar a debatre la proposta de presentar a la Sra. Isabel Marquès com a candidata a la Sindicatura de Greuges. En aquesta Junta, vostès no hi van assistir, ni ningú de la seva entitat ens va fer arribar algun comentari.


 

3r.- Referent a tot el Procés que ha portat al fet que la FAVT hàgim presentat a la Sra. Isabel Marquès, hem actuat de manera totalment democràtica, ja que s'ha fet després de convocar una reunió Extraordinària de Junta oberta a totes les Av. federades que ja hem citat, per debatre la proposta en les quals van venir les que van estimar-ho oportú i cap de les presents va expressar alguna opinió contrària, encara que es va decidir per majoria demorar la decisió fins a veure si es presentaven més candidatures. 

 

4rt.-En aquest cas, com en tots els altres, que es tracten en la Junta FAVT, les decisions i posicionaments es decideixen i es continuen decidint en marcs de debat col·lectiu, on cadascuna de les entitats federades poden decidir les seves opinions i posicionaments, en els quals el consens o la posició majoritària és la que s'adopta i contínua adoptant la federació en qualsevol assumpte d'interès ciutadà.


 

5è.- Es va estar parlant de la proposta en diverses reunions de Junta, fins que en la Reunió del dia 24 d'octubre, va ser convidada la Sra. Isabel Marquès a presentar el seu programa per a la Sindicatura i, després que marxés, es va decidir per votació de la Junta i sense cap vot negatiu aprovar presentar-la com a candidata, la qual cosa no es va fer efectiu a l'Ajuntament fins al dia 6 de novembre, sense que, fins aquell moment, s'hagués fet pública cap altra candidatura. I en tot aquest procés, l'AV de Torrent de Pere Parres ni hi va intervenir ni va dir res, fins ara, passat un mes i faltant pocs dies per a les votacions de la Sindicatura. 

 

Per tot plegat, 

 

No és certa l'afirmació que el seu president, ni ningú de la seva Junta, hagi fet arribar fins ara a la Federació alguna cosa sobre el tema i el fet de donar publicitat al seu correu ha donat peu a la interpretació periodística que la FAVT ocultem informació i tenim discussions internes sobre el tema de la Sindicatura, la qual cosa afecta al prestigi de la nostra entitat i a més és fals.


 

La Junta FAVT ens reafirmem en la legitimitat d'haver presentat a Isabel Marquès com a candidata i veiem un total contrasentit que la seva entitat digui que la FAVT ens hem equivocat, quan vostès mateixos, tant com a entitat com la seva presidència i vice-presidència, demanen el vot públicament per al candidat José Miguel Sanz, cosa que fins ara la FAVT no ha fet per a Isabel Marquès. 

 

Per tot l'exposat, lamentem profundament la postura de la seva associació de veïns, perquè no beneficia a ningú i en haver fet públic el seu comunicat en els mitjans de comunicació, pot alterar la normalitat amb què s'estava desenvolupant fins ara el procés d'elecció del nou Síndic/a de Greuges de Terrassa".

 
Comentaris

envia el comentari