Farmàcies de Terrassa se sumen a la nova campanya d'Oncolliga

Els establiments farmacèutics vendran les polseres solidàries

Imatge de la campanya d'Oncolliga amb polseres contra el càncer de mama
Imatge de la campanya d'Oncolliga amb polseres contra el càncer de mama | Oncolliga

La Fundació Oncolliga posa en marxa la campanya solidària “Sigues una mà amiga”, amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama que se celebra el 19 d’octubre. Una campanya de prevenció, difusió i recaptació, a més d’un centenar de farmàcies de la província de Barcelona, en què es convida a tothom, sigui dona o home, a fer una exploració de les mames. El tractament del càncer avui en dia no es considera limitat a la cirurgia, quimioteràpia o radioteràpia. Els estudis mostren que els aspectes psicològics i socials d’aquesta malaltia milloren el benestar i la qualitat de vida de la persona amb càncer i del seu entorn. Per això la Fundació Oncolliga ofereix suport psicosocial mitjançant diferents serveis i és la mà amiga de tothom que ho necessiti.

Més d’un centenar de farmàcies de la província de Barcelona se sumen a la campanya solidària d’Oncolliga “Sigues una mà amiga”, que compta amb la col·laboració de més de 150 persones voluntàries. Des del divendres 16 d’octubre i fins al 25 d’octubre, les farmàcies es converteixen també en mans amigues d’Oncolliga fent difusió de prevenció del càncer de mama i convidant a tothom a què siguin mans amigues d’Oncolliga. Comprant la polsera #socunamaamiga per 2 € ajudaran a que Oncolliga pugui ajudar a les persones amb càncer i familiars; i finalment, una mà amiga perquè tothom qui se sumi a la campanya i la comparteixi, ajudarà a difondre la importància que té la prevenció i seguir un estil de vida saludable.

La campanya solidària compta amb el suport de l’equip absolut de natació artística del Club Natació Sabadell, que són imatge d’Oncolliga, i de la Fundació Club Natació Sabadell. Oncolliga i la Fundació Club Natació Sabadell col·laboren conjuntament per fer difusió sobre la prevenció del càncer i el suport i ajuda a les persones amb càncer i familiars. La Fundació terrassenca Fupar també ha col·laborat amb la campanya posant a disposició els seus serveis. I finalment, la campanya també compta amb el suport del laboratori farmacèutic, Novartis.

Més de 40 farmàcies de Terrassa se sumen a la campanya solidària “Sigues una mà amiga” i col·laboren posant a disposició de tothom les polseres solidàries #socunamaamiga per 2 € i fent difusió de la importància que té la prevenció per detectar precoçment el càncer de mama.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari