La diputada Maria Sirvent, ferida en la càrrega policial a Terrassa

Almenys una setzena de ferits en la manifestació antifeixista
COntenidors cremats i càrrega policial en la manifestació a Terrassa
COntenidors cremats i càrrega policial en la manifestació a Terrassa | Cristóbal Castro

 

La diputada de la CUP Maria Sirvent ha estat ferida per un impacte de bala de foam a la mà durant la manifestació antifeixista a Terrassa. Segons ha pogut saber Món Terrassa, l'egarenca es trobava ajudant un menor que era a terra quan ha rebut l'impacte al cap. Sirvent està sent atesa a urgències. A més de la cupaire almenys s'han registrat una setzena de ferits més, entre els quals hi hauria el secretari de l'ANC Terrassa, Pep Tomàs, que estan sent atesos a urgències de Mútua Terrassa per contusions lleus.

 

Maria Sirvent amb la mà inflada i la bala
Maria Sirvent amb la mà inflada i la bala | Cristóbal Castro

 

Maria Sirvent ha estat una de les persones ferides durant la càrrega
Maria Sirvent ha estat una de les persones ferides durant la càrrega | Cristóbal Castro

 

 Comentaris
El món al revés, els mossos atacant a la gent. Haurien d'actuar sobre aquells que veritablement actuen violentament, però lluny d'això els deixen actuar i a la que els del bàndol contrari volen manifestar-se llavors són ells els que actuen com a violents contra la gent que es manifesta, actuant completament amb una desproporcionalitat total massa preocupant.
Con la mierda de la CUP, el desastre será total.
Con esta podredumbre el proceso esta muerto.
Parem l'extrema dreta.
Quan he vist el desplegament dels mossos i el tarannà de tot l'operatiu... Era molt fàcil no permetre l'acte d'un partit feixista, però hi ha gent que no raona.
joan
Que sortin els mossos "Guilleries", i fotin fora tota aquests xusma de mossos que hi ha ara
Pol
Aquesta xusma dins dels mossos!! N'hi ha d'integrada des d'altres cossos españols, altres delincuents amants de les batusses i de les armes o escòria humana socialment rebutjada i criada en femers i gimnasos.
Montgat
He vist la foto que ha penjat a Twitter de la suposada ferida que li han fet... Sincerament... Es per pixar-sede riure.
caesar
¿porque el Sr Buch ordena cargar solo contra los pro_independencia ? y en cambio se van de rositas los de la extrema derecha, falange y demás grupos nazis.
Antoni Ferret
Espero que no sigui res.
Maia
Patètic tot plegat! Si no vols pols no vagis a l'era ...
...TIROLOCO...
...GERONA...LA PIEZA A COBRAR...
JordiP
Què co.ny feia la monina Sirvent atiant la violència de la massa antifatxa? No hauria d'haver intentat mantenir la calma de les seves hosts? Com independentista de raó, no tinc més remei que fotre-li una bronca, a ella i als seus seqüaços. Haurien d'haver entonat cançons i slògans que ridiculitzessin els fatxes! Ara tots els medis de Madrit ja saben a qui aplicar l'adjectiu "nazi". Passarells!
Laura
Va ser ridícul per totes les parts... on ha quedat la manifestació pacifista? Per ser hi havia borratxos a totes dues bandes... penós tot plegat

envia el comentari