DADES | Terrassa Nord, la zona amb més nous casos de Covid

Sant Llàtzer és qui té la punta més elevada, just aquest dissabte, mentre que el CAP Antoni Creus registra només cinc positius durant el juliol

L'Ajuntament de Terrassa ha facilitat les dades actualitzades dels nous casos positius per Covid-19 en funció de les Àrees Bàsiques de Salut de la nostra ciutat. Segons els gràfics presentats, és a la zona del CAP Sant Llàtzer on ha tingut lloc la "punta" més alta des de l'1 de juliol amb nou positius per PCR. Al llarg del més s'han diagnosticat un total de 31 casos nous de coronavirus. 

El CAP Antoni Creus amb tant sols cinc nous positius és la zona amb menys incidència del virus aquest mes de juliol, seguit de Terrassa Sud amb 10 casos. Preocupa el repunt dels darrers dies a Terrassa Est mentre que al CAP Rambla, ha estat un degoteig més o menys constant i ja acumulen 36 casos nous. Tanmateix, el focus on s'està produïnt més el rebrot és a Terrassa Nord amb més de quaranta nous casos. Finalment, al CAP Oest es troba a la part "baixa", amb 25 casos positius per PCR aquest mes de juliol.

Dades per ABS
Dades per ABS a data de 27 de juliol  | Aj. Terrassa

Dades per ABS