El Comitè de Vaga Feminista de Terrassa, contra la IV marxa familiar per la vida

Els diferents col·lectius denuncien l'intent "dels moviments autoanomenats pro-vida de blanquejar-se la cara "

El proper diumenge tindrà lloc la "IV marxa familiar per la vida" (https://familiaivida.wordpress.com/2018/09/29/iv-marxa-familiar-per-la-vida-a-terrassa/) organitzada per un grup dels anomenats pro-vida. Serà a les 11.30h al Parc de Vallparadís de Terrassa.

 

Des de diferents col·lectius integrants del Comitè de Vaga Feminista a Terrassa diuen:

  

  

1) Denunciem l'ús de la paraula "familía" quan aquesta s'utilitza per "protegir" i fer exaltació d'un únic model de familia, excloent-hi tota una diversitat d'unitats familiars que reflecteixen de manera més fidel i inclusiva la realitat de la societat actual. 

  

  

2) Denunciem l'intent de blanquejar-se la cara dels moviments autoanomenats pro-vida. Darrera les seves marxes i curses aparentment puerils s'amaga tota una ideologia que:

-emet judicis morals, infantilitzadors i conservadors sobre les dones que decideixen avortar i les criminalitzen

-nega el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos

-vol influir en el sistema legislatiu i penal per a poder dificultar i penalitzar les dones que decideixen avortar

-utilitza i difon arguments que tenen poc de científic i molt de religiós

-ataca directament la diversitat de moltes families de la nostra ciutat

-coneix la realitat i sap que les conseqüències d'un avortament varien en funció de la classe social. A molts països les dones treballadores moren per avortar sense garantíes.

  

  

3)També volem comunicar que ens sobta i ens entristeix que a la #TerrassaFeminista, la mateixa que el passat 8 de març es va manifestar massivament contra el sistema patriarcal, diversos establiments i locals s'avinguin a difondre la propoganda d'aquests grups que són una amenaça per tots els anys de lluita portada a terme per diverses generacions de dones. Demanem als establiments que difonen aquest tipus de propaganda que deixin de fer-ho.

  

  

4) Els col·lectius que signem aquest comunicat defensem, un cop més, el dret a l'avortament lliure i gratuït. Defensem el dret de les dones a decidir sobre el seu propi cos i defensem, per sobre de tot, una maternitat de lliure elecció. I ens fem ressò del cant de les nostres germanes argentines en la seva recent i exemplar lluita:

  

"Educación sexual para decidir, anticonceptivos para no abortar, aborto legal para no morir"

 

Signen:

AET (Assemblea d'estudiants de Terrassa)

Lxs Lilims

La Guerrilla dels Cossos

Rudes Rebels  

SEPC

SAD CGT Terrassa