VÍDEO | Beth protagonitza el concert solidari de Prodis Terrassa

La cantant de Berga ha visitat aquest dilluns l'entitat

 

El 22 de novembre a les nou de la nit, Prodis celebrarà el 15è concert solidari, al Centre Cultural de Terrassa amb l’actuació del pianista Mateu Peramiquel i de la cantant de Súria Beth. L'artista, una dona polifacètica -també escriu, fa teatre i té una marca de roba- ha fet un recorregut per algunes de les dependències de Prodis, i ha trebut les abraçades dels usuaris. 

 

Des del 2005, la fundació organitza un concert solidari amb la finalitat de projectar-se a la ciutat i complementar ingressos per seguir oferint llocs de treball i habitatges a les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral que formen part de l'entitat.

Beth protagonitza el concert solidari de Prodis Terrassa
Beth protagonitza el concert solidari de Prodis Terrassa | J. M.O.

 

Enguany, el 15è concert de Prodis l’oferirà Beth juntament amb el pianista Mateu Peramiquel. Ambdós proposen un repàs íntim i elegant per alguns dels grans èxits de la cantant, com també una visió personal i única de temes clàssics tant del segle XX com d’alguns dels artistes més actuals -Leonard Cohen, Mecano, Llach, Bruno Mars... Beth ha remarcat que darrerament aposta per aquest format, que la situa despullada davant del públic, i pel duet. "No hi ha trampa". Una veu i un piano, i en catala, castellà i anglès. Concert semblants al que es farà a Terrassa ja n'ha fet dos abans. A Mateu Peramiquel el va veure néixer, i ara és el seu company a l'escenari.

 

Beth ha dit que el proper disc, segurament en castellà, el treurà el 2020.