Ca n'Anglada acull la IV Fira de l'Oliva

Degustacions, tallers, parades, espectacles i molt més per aquest proper dissabte
Presentació de la Fira de l'Oli a Ca n'Anglada
Presentació de la Fira de l'Oli a Ca n'Anglada | Aj. Terrassa

 

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado, ha participat aquest dilluns en la presentació de la IV Fira de l’Oliva, organitzada per l’associació de comerciants El Tomb de Ca N’Anglada, que se celebrarà el proper dissabte 14 d’abril. L’acte, que ha tingut lloc a la Masia de Ca N’Anglada, ha comptat també amb la participació de Gracia García, regidora del Districte 2; Susana Medina, membre de la Junta de l'Associació de Comerciants El Tomb de Ca n'Anglada; i Marc Roca, dinamitzador de l’Associació de Comerciants El Tomb de Ca n'Anglada.


 

En el marc d'aquesta IV Fira de l'Oliva, els bars i restaurants de Ca n'Anglada oferiran, del 12 al 22 d'abril, el quart concurs i ruta de tapes a un preu molt popular. Per saborejar les diferents tapes només cal dirigir-se a qualsevol dels establiments col·laboradors, tastar una tapa amb beguda i omplir la butlleta per participar i seguir aquesta singular ruta gastronòmica.

 

Es podrà visitar un mercat de parades de venda d'oli, olives, productes derivats, de pagès i alimentació artesana a més de gaudir d'un ampli i divers programa d'activitats: Es podran fer tasts d'olis, assistir a xerrades o participar de tallers i activitats infantils, concerts en directe o diferents espectacles de cultura popular entre altres propostes. 

Comentaris

envia el comentari