Els bolets envaixen el barri de Sant Pere de Terrassa

Torna la Fira del Bolet amb una cinquantena d'expositors, tallers i activitats al voltant del Mercat

Aquest dissabte, tindrà lloc la Fira del Bolet a Terrassa. 50 expositors i més de 10 boletaires participaran en aquesta XIVa edició. Organitzada pel Mercat de Sant Pere amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Terrassa i Comarca, la fira omplira els carrers Ample, Plaça del Triomf i carrer Francesc Salvans (entorn del Mercat del Triomf) a partir de les 9.15h del matí amb la lectura del pregó. La jornada s'allargarà amb diverses activitats fins a les 16h.

 

A la fira s'ho poden trobar bolets d’arreu de Catalunya però també castanyes de proximitat. A més, hi haurà tallers d’oficis demostratius i les parades del Mercat i del barri de Sant Pere que oferiran els seus productes. Es manté una de les activitats que té més bona rebuda com és l'aula de micologia que anirà a càrrec de Marc Casabosch. Serà de 9.30 a 16h i el biòleg i micòleg de la Societat Catalana de Micologia ajudarà a conèixer millor les propietats de cadascun dels bolets que podem trobar en el nostre entorn. 

 

Degustacions de tapes de cuina i bolets.

D’ 11 a 14 h. Vial sud del Mercat del Triomf.

D’ 11 h a 14 h. Aula demostrativa de plats de temporada amb bolets: Professors i alumnes dels cicles de Cuina i Gastronomia de l’INS Cavall Bernat. Vial sud del Mercat del Triomf.

De 12.30 a 13.30 h. Showcooking a càrrec de J.Leon, un dels millors Xefs vegans del moment acompanyat per Ivan Rubio, xef vegà alternatiu. Interior del Mercat del Triomf.

 

Espai infantil i entitats

De 10 a 10.20 h. Ball de l’Associació la Papallona de Sant Pere. Escenari davant Mercat del Triomf

D’ 11 a 11.30 h. Conta contes a mans de Rosa Aguado. Escenari davant Mercat del Triomf.

D’ 11.30 a 12:30 h. Gimcana «a la Recerca dels bolets». Escenari davant del Mercat del Triomf.

De 12.30 h a 13.30h. Taller «l’art del teatre». Vial Nord del Mercat del Triomf.

De 13.45 h a 14 h. Ball de l’ Associació la Papallona de Sant Pere. Vial Nord del Mercat del Triomf.

De 14 h a 14.45 h. Performance de la mà de Sharpen Strokes. Escenari davant Mercat del Triomf.