Aturats dos desnonaments en un dia a Terrassa per raons sanitàries

La PAH havia denunciat que Generalitat i Ajuntament es disposaven a desallotjar dues famílies amb menors aquest dimarts

Assemblea de la PAH aquest dilluns al vespre
Assemblea de la PAH aquest dilluns al vespre | PAH terrassa

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Terrassa havia denunciat aquest dilluns a través de les xarxes socials que per avui hi havia programats dos desnonaments de famílies vulnerables. Des de l'entitat es mostraven molt crítics perquè aquesta vegada, els impulsors dels desallotjaments no eren fons voltors o entitats bancàries, si no la mateixa administració. 

Així, el primer dels desnonaments estava programat a les 11 del matí al carrer Sant Lluís, on una família de dos adults i dos menors ocupen un habitatge per és propietat de la Societat Municipal d'Habitatge de Terrassa. El segon, havia de tenir lloc aquest migdia al carrer de la Cova Simanya, i afectava tres menors i dos adults. Aquest desallotjament era de l'Agència Catalana de l'Habitatge.

Finalment però, ambdós s'han pogut aturar. A mitja tarda, la PAH va informar que Territori havia confirmat que s'aturava el desnonament davant l'excepcionalitat del moment, és a dir, a causa de la pandèmia que estem vivint. I ja al vespre, la regidoria d'habitatge també va confirmar que el desallotjament de la família "que viu sense títol en un pis propietat de l'Ajuntament també queda suspès per motius humanitaris i sanitaris".

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari