Antena 3 encara no sap com s'escriu el nom de la ciutat

x
xx | captura

El nom oficial d'aquesta ciutat situada al peu de Sant Llorenç és Terrassa. Tot i que hi ha qui encara no ho sap. Per acord del Consell de Ministres espanyol del 23 de juliol de 1977 (BOE del 23 de setembre de 1977) es va oficialitzar el nom de Terrassa. Tarrasa fa més de 40 anys que ha desaparegut... però no del mapa. Hi ha qui s'entesta encara a emprar-lo. És el cas d'Antena 3, que ha optat per la fórmula Tarrasa quan ha parlat d'un cas de presumptes insults masclistes d'un equip masculí a un de femení. La cadena va més enllá, al referir-se al Terrassa FC com el Tarrasa.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris
Aparici
El Sr. google maps tampoc ho sap
Vistalegre
No confonguem les coses: hi ha tradició en castellà, i molta, d’escriure “Tarrasa” com n’hi ha en català d’escriure Saragossa, Osca, Terol, Sant Sebastià, Conca, etc. O aleshores hauríem de respectar les denominacions oficials d’aquestes ciutats espanyoles? El cas Google és diferent, una aberració.
Òscar
Molt Interessant article ! ... Molt ranci el escriure així, vingui de qui vingui, i sigui quina sigui la pobre població maltractada ! Ecs !!!

envia el comentari