Les 4.600 targetes moneders i 340 talons ja es reparteixen a Terrassa

L'Ajuntament va rebre aquest dimecres les targetes que aniran a parar a aquelles persones que són beneficiàries d'una beca menjador

L'Ajuntament de Terrassa ja ha començat la distribució de les targetes moneder i els talons per a les famílies que tenen beques de menjador. Aquest dimecres han arribat les targetes a l’Ajuntament i la distribució ha començat immediatament. Es tracta de 4.531 targetes moneder, que corresponen a les beques de la Generalitat, i 340 talons que corresponen a les que atorga l’Ajuntament. Les targetes i talons les estan distribuint equips de Creu Roja als domicilis de les famílies.

Per tal de dur a terme el repartiment amb garanties, es demanarà a les persones que quan rebin les targetes s’identifiquin adequadament, encara que no caldrà signar cap rebut per motius de seguretat sanitària. El repartiment es farà amb totes les condicions d'higiene i seguretat que la situació requereix. Les targetes venen carregades inicialment amb 40 € i es recarregaran telemàticament en funció de si s'allarga la situació de tancament de les escoles i mentre duri la situació de confinament. Els talons de l’Ajuntament són també de 40€ i es tornaran a distribuir si s'allarga la situació. Els Serveis Socials municipals tenen a disposició de les famílies un telèfon d'atenció per possibles dubtes o preguntes relacionades amb les beques. És el 93 736 66 95, i està operatiu de dilluns a divendres, de 10 a 12 h.

Targetes moneder per a les famílies que tenen una beca menjador
Targetes moneder per a les famílies que tenen una beca menjador | CCVO


Comentaris

envia el comentari