40 anys del primer assaig dels Castellers de Terrassa al Parc de Sant Jordi

ss

Avui 23 de maig fa 40 anys del primer assaig dels Castellers de Terrassa al Parc de Sant Jordi, i per a conmemorar-ho la colla blauturquesa ha engegat una campanya a les xarxes socials en la què anima a tots els seus membres i a aquelles persones que ho desitgin a penjar una imatge felicitant l’entitat.

 

La celebració del 40è aniversari dels Castellers de Terrassa havia de començar enguany amb un seguit d’actes, actuacions i activitats. Tot i que molts d’aquests actes s’han hagut d’aplaçar donada la situació actual, els del carrer Pasteur no han volgut perdre l’oportunitat de celebrar-ho virtualment i han engegat vàries campanyes en les que animen als seus membres a fer ressò de l’efemèride i no perdre la il·lusió en un any tan important.

 

Elisabeth Arpal, presidenta dels blauturquesa explica que tot i la situació la colla es troba unida i en bon estat de salut. “Per descomptat que el fet del confinament ens ha afectat, més tenint en compte que enguany comencem la celebració del 40è aniversari de la colla, però cal adaptar-se i fer-li front. Es tracta d’un castell llarg i difícil de descarregar, però si d’alguna cosa en sabem a la colla és de vèncer les adversitats. Ens en sortirem com sempre i tornarem a abraçar-nos”.