28 treballadors juvenils de tot Europa es formen a Terrassa

El seminari organitzat per La Víbria Intercultural vol millorar les oportunitats internacionals de joves amb menys oportunitats
Participants del seminari europeu Go Ahead!
Participants de seminaris juvenils organitzats per La Víbria | La Víbria Intercultural

28 treballadors juvenils de tota Europa seran els participants al seminari Go Ahead! d'Erasmusplus. Aquesta trobada de professionals del treball amb joves que organitza La Víbria Intercultural, tindrà lloc a Terrassa del 15 al 20 de juliol.

 

L'objectiu d'aquest seminari és millorar la capacitat inclusiva dels projectes d'intercanvi juvenil, així prioritzant que els joves amb menys oportunitats puguin gaudir d'experiències de mobilitat internacional més adaptades a les seves necessitats. Gràcies als intercanvis juvenils, els joves d'entre 13 i 30 anys poden adquirir noves competències i treballar valors d'interculturalitat i tolerància tot aprenent a apreciar la diversitat cultural del territori. 


 

La Víbria Intercultural és una entitat terrassenca amb 15 anys d'història que promou la mobilitat internacional per a joves des d'alguns punts informatius com l'Oficina Jove Casa Baumann de Terrassa. Un dels seus reptes pel seu aniversari va ser la millora d'oportunitats internacionals per als joves amb menys oportunitats, així donant lloc a aquest seminari.

 

 

  

 

 
Comentaris

envia el comentari