10 càmeres per vigilar abocaments incívics als contenidors

Un total de 10 càmeres vigilaran els contenidors situats als carrers de Terrassa. Ara s'ha licitat la compra i aviat estaran actives i controlaran els abocaments. Les 10 càmeres vigilaran 30 punts negres. L'objectiu és acabar amb les males praxis d'alguns ciutadans. En els llocs escollits, una enganxiva avisarà que es grava. Tot i que les 10 càmeres s'aniran distribuïnt pels diferents espais.  L’alcalde, Jordi Ballart, ha manifestat que es tracta d'un element disuasori que ha d'evitar els abocaments incívics. Les multes per actuacions incorrectes van des dels 300 euros fins als 6.000.

Jordi Ballar, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i del regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Carles Caballero, ha presentat aquest matí els quatre nous camions recol·lectors de càrrega lateral incorporats a la flota d’Eco-Equip, S.A. També ha fet balanç de l’aplicació de les mesures urgents adoptades per l’equip de Govern per potenciar i reforçar la neteja de l’espai públic i la recollida de residus a la ciutat.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari