Vox es desmarca de l'ultra de Terrassa que volia matar Pedro Sánchez

El president de Vox, Santiago Abascal, a Bilbao
El president de Vox, Santiago Abascal, a Bilbao | Europa Press

Un veí de Terrassa va ser detingut per presumptament voler matar el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez. Els Mossos han afiormat que tenia "una clara voluntat" d'atemptar contra ell però no tenia dissenyat cap pla". El grup ultradretà Vox s'ha afanyat a desmarcarse d'aquesti individu i ha emès un comunicat:

 

"En relació amb la detenció d'un home que planejava atemptar contra Pedro Sánchez, confirmem que una dirigent local de VOX Barcelona va alertar les autoritats d'aquest pla immediatament després de tenir coneixement d'aquest a través d'un xat de WhatsApp. VOX no va revelar la identitat de la nostra coordinadora local, actual testimoni protegit...També aclarim que el detingut, Manuel Murillo Sánchez, mai ha estat afiliat de VOX ni ha tingut cap relació amb el partit.
Comentaris
busman
Excusatio non petita, accusatio manifesta.
Aixó es la manera de que adoctrineu als tarats fatxes com vosaltres! Aquest se li ha d'aplicar la llei anti-terrorista, ja!!
XX
El discurs de l'odi que propaguen va quallant...
ganxó
I ell es desmarca de VOX (vosaltres). Ara que li heu vist el cul, diu que és femella. Vinga ja !
Aureli 1
Que curiós , Vox es desmarca vol dir que ja s'hi veien implicats , no ? Per què serà ? Seria un membre digne d'aquesta banda de feixistes
Calla pinocho
Que te crecerá la nariz.
Es que aquest "no era dels nostres"
Sols era "patitzant" (com diría Nuñez)... Jajajajajajaja

envia el comentari