Tot per Terrassa presenta un acord de portaveus instant a la protecció del sistema sanitari

La formació encapçalada per Jordi Ballart ha presentat a la resta de grups municipals una acord de portaveus sol·licitant adherir-se al manifest que presenten els comitès d’empresa i plataformes en defensa de la sanitat pública

La formació municipalista liderada per Jordi Ballart, Tot per Terrassa, ha presentat a la resta de grups municipals del consistori un acord de portaveus reclamant a la Generalitat de Catalunya que posi mesures per a cobrir les necessitats i mancances del sistema sanitari terrassenc. La situació de crisi que estem vivint està agreujant la situació sanitària a Terrassa, amb moltes llistes d’espera i equips de professionals esgotats i poc valorats per l’administració autonòmica. 

Aquest acord de portaveus sorgeix de la reunió que l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va tenir dijous passat amb els comitès d’empresa de Mútua, CST i Sant Llàtzer, la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública de Terrassa i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta trobada, surt el compromís de presentar un text al ple de novembre, així com interpel·lar a la resta de forces polítiques del consistori per a adherir-se al manifesta que la Plataforma ha presentat. 

Un cop presentat aquest acord de portaveus a la resta de grups municipals, aquests hauran d’explicitar el seu posicionament al respecte. El darrer acord del text es compromet a comunicar a la Generalitat i a tots els actors anteriorment esmentats sobre el posicionament dels diferents partits polítics. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari