TeC insta el govern a avançar en el dret a l'accés a l'habitatge a Terrassa

TeC demana recordar "que les dificultats per poder accedir a un habitatge digne continua sent un dels principals problemes metropolitans que afecta moltes famílies"

Terrassa en Comú insta l'equip de govern municipal a avançar en el dret a l'accés a l'habitatge a la ciutat. TeC recorda que ahir dilluns l'Ajuntament de Barcelona va aprovar inicialment la Modificació de planejament que estableix l'obligació de destinar el 30% del sostre dels edificis de nova construcció o sotmesos a rehabilitació integral a habitatges de protecció oficial. A parer de TeC, "una mesura clau que estableix un nou paradigma de les polítiques públiques d'habitatge, ja que ha de permetre disposar d'habitatge social a tots els barris de la ciutat i sense haver de recórrer a noves urbanitzacions".


 

A més, es recorda que el passat mes d'abril el Ple Municipal de Terrassa va aprovar una proposta presentada per Terrassa en Comú amb un conjunt de mesures per ampliar parc habitatges públics de lloguer i evitar que la bombolla continuï creixent, entre les quals s'incloïa la mateixa mesura aprovada ahir a Barcelona. "És per aquest motiu que instem a l'equip de govern que d'acord amb el que va aprovar el Ple el passat mes d'abril es posi a treballar immediatament en la redacció i aprovació de la modificació de planejament que ha de fer efectiva una mesura molt important per avançar en el dret de l'accés a l'habitatge a la ciutat de Terrassa".


  

  
Comentaris

envia el comentari