TeC demana el vot i suport al PDeCAT però no el vol al govern

Els comuns consideren que els demòcrates han de ser "facilitadors del canvi" a la ciutat i que poden tenir "un paper important" des de l'oposició
Xavi Matilla amb Miquel SÃ mper al fons
Xavi Matilla amb Miquel Sàmper al fons | Cristóbal Castro

 

Terrassa en Comú aposta per formar govern amb la CUP i ERC-MES i deixar el PDeCAT a l'oposició. L'agrupació municipal ha manifestat en un comunicat que després de les diverses reunions mantingudes amb els diversos partits, aquesta és la opció que oferiria un govern més estable, "amb un lideratge compartit i  una nova forma de governar la ciutat, que garanteix que els grans projectes de ciutat, com la municipalització de l'aigua, es tirin endavant".

 

No obstant, per assolir el govern i l'alcaldia, TeC necessita el suport dels tres regidors Demòcrates. Davant d'aquesta situació i essent conscients "de les dificultats mútues per arribar a un acord de govern", creuen que el PDeCAT ha de "facilitar un nou govern" a canvi de tenir un "paper important". Això sí, fora del propi govern. "Aportant propostes, perquè el nou govern les tiri endavant tal com els hi hem ofert" i "jugant un paper fonamental en l'estabilitat amb acords puntuals que posin la ciutat per endavant". Terrassa en Comú apel·la que "som conscients del que ens juguem en aquests moments, sabent que la gran majoria de la ciutadania de Terrassa vol un veritable canvi i un nou projecte de futur per la ciutat".


 

 

 
Comentaris

envia el comentari