Rodríguez (PP): "Sánchez ha donat arguments a la defensa dels fugats de la justícia"

El portaveu del PP al Parlament ha desmentit el candidat socialista afirmant que "la fiscalia actua en absoluta independència"
Santi Rodríguez amb la presidenta del PP Terrassa, Marta Giménez Arcusa
Santi Rodríguez amb la presidenta del PP Terrassa, Marta Giménez Arcusa | Lluïsa Tarrida

 

Quan falten menys de 48 hores per acabar la campanya electoral pel 10N, el portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, Santi Rodríguez ha visitat Terrassa acompanyat per membres de la candidatura i per la presidenta del PP local, Marta Giménez Arcusa. Els populars encaren aquests comicis situant-se com a la "única alternativa" per "desbloquejar el govern" estatal perquè, a parer seu, en aquests moments hi ha dues situacions "greus en el conjunt d'Espanya: el bloqueig de la situació política que ha provocat el PSOE que no ha estat capaç tot i guanyar les eleccions de formar govern; i l'evolució de la situació econòmica on és necessari fer reformes per intentar capgirar l'increment de l'atur i una crisi econòmica que ens ve".

 

Justament en aquest darrer aspecte, Rodríguez ha aprofitat per fer un incís sobre Terrassa, quan ha recordat que el govern de Ballart ha apujat els impostos, "nosaltres, al contrari del govern de Sánchez i els seus aliats, com els independentistes, Podemos o l'amic de Ballart Íñigo Errejón, sempre apostem per baixar-los perquè els ciutadans tinguin més recursos i puguin generar més ocupació". Rodríguez ha demanat als egarencs que els facin confiança i "agrupar el vot en el Partit Popular de totes aquelles persones que no vulguin tenir com a president Pedro Sánchez".

 

El portaveu del PP també s'ha posicionat sobre les declaracions de Sánchez sobre una vinculació de poder del govern espanyol sobre la Fiscalia, "els únics a qui han agradat aquestes paraules han estat als partits independentistes", i ha estat clar quan ha desmentit el candidat socialista: "És fals que la fiscalia depengui del poder polític, la fiscalia actua en absoluta independència. Són unes declaracions maldestres i que no contribueixen en res a intentar millorar la situació que es viu a Catalunya, ans al contrari, ho agreuja i intenta donar arguments als partits independentistes, sobretot a la defensa d'aquelles persones que en aquests moments estan fugides de la justícia".

 

El Partit Popular aspira a millorar els resultats aquest 10N, "ja hem passat una etapa molt difícil, amb uns resultats dolents al Parlament i a les generals, i ara estem convençuts que hi ha un canvi de tendència que farà que els ciutadans de Catalunya tornin a tenir molt present el Partit Popular". "Volem incrementar la representació i contribuir a la victòria de Pablo Casado" ha sentenciat Rodríguez.

 

Sant Rodríguez parlant amb la presidenta del PP Terrassa i d'altres membres de la formació
Sant Rodríguez parlant amb la presidenta del PP Terrassa i d'altres membres de la formació | Lluïsa Tarrida