El PP demanarà a la JEC prohibir el 9-N del Tsunami

"Són actes que podrien derivar a atacs a les eleccions a més de ser propaganda independentista". Cayetana Álvarez de Toledo ha carregat contra els esdeveniments anunciats per aquest dissabte, dia de reflexió. "Són actes presumptament festius perquè es plantejen com un desafiament a la jornada de reflexió", ha etzibat la candidata del PP per Catalunya després d'anunciar que el seu partit presentarà, aquest dijous, quatre recursos a la Junta Electoral Central per evitar la celebració "d'actes de campanya antidemocràtics", un per cada província catalana.

 

Tsunami Democràtic organitza aquest dissabte, dia 9 de novembre, una jornada d'activitats a Terrassa. Sota el lema "desobeïm la junta electoral central", la jornada de reflexió es dedicarà a "la llibertat i la lluita contra la repressió". S'iniciarà amb un concert al Cafè de l'Aula a càrrec de Jaç Groc i Freedom Swing Defenders (+ jam session) i continuarà a la tarda amb una Àgora Ciutadana al Raval de Montserrat amb xerrades, debats, pancartes i els Cants. També hi haurà tarda de ball de swing a la plaça de Salvador Espriu, de 18.30 a 20.30h. I al finalitzar els Cants, cercavila pels carrers de la ciutat.

 

"El Tsunami o qui sigui està jugant per veure fins on arriben", ha afirmat abans d'assegurar que el govern espanyol no investiga qui està darrere perquè "es trobarien amb amics i socis". Álvarez de Toledo ha participat aquest dijous en una roda de premsa organitzada per l'ACN on també ha lamentat que TV3 se'n rigui d'una part de Catalunya.

 

Per una altra banda, la marquesa ha assegurat que la situació a Catalunya "s’està convertint en un 'matrix' degradat fins el deliri”, en relació a la noticia que els CDR planejaven tancar-se amb el president Torra dins el Palau de la Generalitat. “Són urgents els psiquiatres”, ha etzibat. "Ell [Torra] serà cridat a declarar per això", ha predit la candidata.