Meritxell Lluís, número 2 al Senat per Barcelona per Junts per Catalunya

La portaveu de Junts per Terrassa i esposa de Josep Rull repeteix a les llistes per a les eleccions espanyoles de novembre

x
Meritxell Lluís | JUNTS PER CATALUNYA

El Consell Nacional de Junts per Catalunya ha avalat aquest dissabte la configuració de les llistes de cara a les eleccions espanyoles del proper 10 de novembre. La portaveu del grup municipal de Junts per Terrassa repetirà al Senat, l'egarenca Mertixell Lluís, anirà de número 2 per Barcelona.

"Junts per Catalunya representa la unitat i transversalitat que necessita Catalunya per l’excepcionalitat del moment", ha afirmat Meritxell Lluís, esposa de Josep Rull. Els assistents al Consell Nacional van tenir un record pels presos polítics que encapçalaran les llistes de Junts per Catalunya a les quatre circumscripcions, pels exiliats i per tots els repressaliats.

Les raons per anar a Madrid, segons Lluís, són moltes, més de 155 raons però les resumeix en tres:

- defensar els drets civils: els drets civils dels nostres companys presos i exiliats. Els drets civils de tots els ciutadans de Catalunya, els que estan perseguits per l’1-O i els que els veuen negats per tants altres motius.

- defensar el mandat i l’esperit de l’1-O. El mandat, inequívoc, és crear les condicions propícies perquè puguem exercir el dret d’autodeterminació. Però, tan important com el mandat és l’esperit: sempre democràcia, mai violència, sempre dialogar, mai excloure.

- defensar l’interès general de Catalunya, de la gent de Catalunya, de les empreses, dels treballadors i de les entitats de Catalunya. No hi ha cap incompatibilitat entre treballar per la independència i resoldre els problemes quotidians. Anem a Madrid perquè allà encara es decideixen moltes coses que ens afecten i no podem ni volem quedar-ne al marge.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari