Els bens que declara el nou regidor Marc Medina

Declaració de béns del regidor de la CUP a l'Ajuntament de Terrassa
El regidor de la CUP, Marc Medina
El regidor de la CUP, Marc Medina | Lorena Pinilla

 

Eva Candela, Jordi Rueda, Manuel Giménez, Gracia Garcia i Adrián Sánchez, van prendre possessió de l‘acta de regidor, després de prometre complir fidelment les obligacions del seu càrrec, en el Ple municipal corresponent al mes de novembre. No han estat els únics nous regidors dels darrers mesos, ja que recentment s'ha incorporat Marc Medina, de la CUP; i poc abans havia entrat al Consistori Javi García, substituïnt Jordi Ballart. Un cop feta la nova redistribució de carteres i reorganització del cartipàs, el portal de Govern Obert de l'Ajuntament de Terrassa ens permet conèixer quines retribucions li pertoquen a cadascú, i quins són els béns declarats. 


 

Marc Medina (1989), milita a la CUP des de 2012. Ja l’any 2011 va participar de les acampades del moviment 15-M, que va complementar amb projectes autogestionats com la posada en marxa el Casal Atzur i la Cooperativa de Consum de la mateixa entitat. Veí del barri de Ca n’Aurell i antic estudiant de la facultat ETSEIAT de la UPC de Terrassa, en la qual va cursar Enginyeria Industrial, és actualment professor de secundària.

 

Medina no té dedicació exclusiva però li pertoquen 1.533 euros bruts per assistència al ple, a més d'un complement de 1.161 euros per cada junta de portaveus. Medina estarà subjecte al Codi Ètic de la CUP Terrassa, fet pel qual cobrarà 2,5 vegades el Salari Mínim Interprofessional (SMI). Aquest salari se situa en 1.450 euros en 14 pagues. En tot cas, Medina treballarà oficialment a mitja jornada, fet pel qual cobrarà la part proporcional.


 

El regidor de la CUP no té cap bé immoble de la seva propietat com tampoc posseeix cap tipus de vehicle. Sense accions, participacions, bons ni deute públic, Medina té oberts dos comptes corrents i un pla d'estalvis, amb un valor total de més de 7.000 euros.

 

 
Comentaris

envia el comentari