L'autopista C-58, tallada a Terrassa

L'autopista C-58, tallada a Terrassa
L'autopista C-58, tallada a Terrassa | Lluïsa Tarrida

Un grup de manifestants ha tallat l'autopista C-58-C-16 a l'alçada de Terrassa en el marc de la vaga general convocada per la Intersindical CSC i IAC.  Cap a la una de la tarda s'ha reobert en els dos sentits. Després de recórrer carrers de la ciutat i d'entrar a la delegació d'hisenda, la comitiva ha passat per davant dels Jutjats de la Rambleta del Pare Alegre. Per a enfilar cap al carril d'accés l'autopista i barrar el pas als vehicles.

 

Una vintena de carreteres catalanes estan tallades aquest divendres al matí . Concretament, diverses manifestacions tallen a les onze del matí l'AP-7 a La Jonquera, a Sant Julià de Ramis en sentit sud i a Bàscara en sentit França. També estan tallades l'AP-2 a Tarrés (Lleida) —on hi ha obert un carril en cada sentit—, l'A-2 a Fondarella i a Riudellots de la Selva en sentit Jonquera, la B-30 a Barberà del Vallès en sentit nord, la C-14 a la Selva del Camp, la C-16 a Bagà, la C-17 a la Garriga en sentit Barcelona i la C-25 a Santa Coloma de Farners, entre d'altres. El Servei Català de Trànsit (SCT) alerta d'una jornada complexa a la xarxa viària catalana.

 

Altres carreteres tallades són la C-1311 a Tremp, la C-1413 a Molins de Rei en sentit Barcelona, la C-231d a Pira en sentit Montblanc, la C-43 a Gandesa, la C-44 a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, la C-45 a Seròs, l'N-145 a la Seu d'Urgell, l'N-152a a Gurb i l'N-240 a les Borges Blanques i a Margalef. 

  

 

 

Completen la llista de vies tallades l'N-340 a l'Aldea i a Santa Margarida i els Monjos, l'N-II a Tordera i a Sant Julià de Ramis, l'N-IIa a Martorell en sentit Barcelona i la T-11 a Reus.