L'Ajuntament de Terrassa elimina tires grogues dels arbres

L'Ajuntament de Terrassa elimina tires grogues dels arbres
L'Ajuntament de Terrassa elimina tires grogues dels arbres | Trulli

L'Ajuntament de Terrassa ha eliminat aquest matí les tires grogues que hi havia als arbres de la plaça de Maragall, que uneix els carrers del Teatre i de Sant Pau. Aquests elements de suport als presos polítics es van col·locar per rebre el ministre Josep Borrell, que va participar en un acte de suport a l'alcaldable egarenc del PSC, Alfredo Vega. Avui, les Brigades Municipals han necessitat un grua de grans dimensions i ha calgut tallar la via perquè es poguessin desenvolupar els treballs amb seguretat.

L'Ajuntament de Terrassa elimina tires grogues dels arbres

 

El ministre Borrell a Terrassa (Fotos)

Els CDR protesten per la presència de Borrell a TerrassaComentaris
Marino
El que han de fer és arreglar les voreres i recollir la merda de la ciutat i no gastar diners en xorrades polítiques de partit. Terrassa cada dia pitjor amb aquesta gent
LA PERIFÈRIA
Precisament estan fent la seva feina, home, el plàstic és un problema, sembla que si és groc no passa res, pot passar.
Terrassa, ciutat amb un alcalde botifler i borbònic! Quin fàstic
Egarenca
En lloc de netejar la ciutat que la tenim que fa pena gasta el temps dels operaris i els nostres impostos en aquestes tonteries. Terrassa és un putu vertedero.
Josep Portero
la merda dels carrers no la retirara, no....
certesa
Arbres plens de nius d'orugues orticans, nius de cotorres, coloms, escarbats que invadeixen les palmeres, plagues de rates, aranyes, ......i segons l'Ajuntament no tenen recursos suficients per fer-hi front. És igual la seguretat ciutadana, la salubritat, ara de cop i volta res per ells és important, només una cosa importa, que no hi hagi el color groc al carrer. Feu un favor als ciutadans de Terrassa, plegueu, dimitiu , la vostra incompetència és manifesta.
vendetta
això es el ke fan els colons
Raul K
Ara us queixeu? Potser si no haguéssiu sigut tan porcs a col·locar llacets, (ui clar, és llibertat d'expressió) l'ajuntament podria estalviar-se aquests diners
Fachas
Per això sí que tenen diners, per recollir la merda de la ciutat, arreglar voreres i asfalt, i altres coses necessàries ni tenen els molts nútils.
Carme
coma a veina de la plaça em sembla bé que ho netejin, vale?

envia el comentari