El jutge també suspèn el tercer grau de Rull i Turull

Impedeix les sortides dels polítics de Lledoners, mentre que un altre jutjat manté la semillibertat a Forcadell i Bassa

El jutjat de vigilància penitenciària número 5 de Catalunya ha suspès el tercer grau als consellers Josep Rull i Jordi Turull després que ho demanés la fiscalia en el seu recurs, segons ha confirmat l'ACN. D'aquesta manera, ja són set els polítics presos als quals s'ha suspès el tercer grau, tots els que estan tancats a Lledoners i depenen del jutjat número 5. Estava previst que aquest dijous, tant Rull com Turull fossin presents als Cants per la Llibertat, al Raval de Montserrat. Finalment, no podrà ser així i la comitiva de l'ANC ha convocat tothom a Lledoners.

En canvi, les dues dones, Carme Forcadell i Dolors Bassa, que depenen del jutjat número 1, encara mantenen el tercer grau, ja que el magistrat considera que no es pot suspendre aquesta classificació en un recurs d'alçada contra la resolució administrativa, sinó posteriorment en un recurs d'apel·lació davant del tribunal sentenciador, en aquest cas el Suprem.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari