Els regidors del PSC que pleguen votaran el nou alcalde de Terrassa

El ple se celebra el dijous 16 de novembre
L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el dijous, 16 de novembre, un Ple extraordinari i històric. Una jornada històrica i amb cert caire surrealista, atès que els cinc regidors socialistes que han dimitit seran a la sala de plens i seran molt importants per escollir el nou alcalde, que ocuparà el lloc del dimissionari Jordi Ballart. El PSC necessita els seus vots si vol mantenir el càrrec en mans socialistes. El tercer i darrer punt de l'ordre del dia és la renúncia de regidors/es del Grup municipal del PSC com a membres de la Corporació, si s’escau. Per tant, votaran i plegaran. 

 

El primer punt de l'ordre del dia és la presa de possessió del càrrec de Regidor de l’Ajuntament de Terrassa de Javier Garcia Romero. L'egarenc és l'actual secretari d'organització del PSC a Terrassa i serà qui ocuparà la cadira que ha deixat buida l'exalcalde Jordi Ballart. Seguidament, es votarà l'elecció del nou alcalde de Terrassa.

 

L’acte tindrà lloc al Saló de Plens a partir de les 18h. El Ple es podrà seguir en directe a través del web municipal i que a partir de divendres el vídeo íntegre del Ple estarà publicat al canal Youtube municipal.

Comentaris

envia el comentari