El govern veu un "incident aïllat" l'intent d'atemptar contra Sánchez

Club on anava l'home detingut
Club on anava l'home detingut | Cristóbal Castro

El Govern espanyol considera un "incident aïllat" l'intent d'atemptar contra el president de l'Executiu central, Pedro Sánchez, per part d'un vigilant de seguretat, expert tirador, que ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra.

 

Així ho ha assegurat aquest dijous la portaveu del Govern i ministra d'Educació, Isabel Celáa, durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. En aquest sentit, ha assenyalat que el "Govern demana prudència" en relació amb aquest assumpte que considera "un incident aïllat".

 

Segons Celáa "tots els governs durant totes les èpoques han viscut incidents d'aquesta naturalesa" i després de recordar que l'assumpte està actualment "en l'àmbit judicial", ha apel·lat a actuar amb "responsabilitat, seriositat i prudència", encara que ha reconegut el "interès mediàtic que té la notícia".


 

La portaveu de l'Executiu socialista ha assenyalat que no tenen més dades del cas, però que la relació amb els Mossos, que és el cos policial que ha practicat la detenció, "és correcta" i "segueixen de manera correcta les actuacions que ja es troben en l'àmbit judicial".

 

El detingut, Manuel M.S., és un vigilant de seguretat de 63 anys i veí de Terrassa (Barcelona), que va ser arrestat fa tres setmanes i després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció 3 de Terrassa va ingressar en presó preventiva. Es tracta d'un expert tirador, amb llicència d'armes i un arsenal a casa seva, que presumptament planejava matar el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per la seva decisió d'exhumar les restes de Franco del Valle de los Caídos.
Comentaris
KLAU 3785
Si l'hagués detingut la guarra civil o els picoletos , ens ho refregarien pel morro matí, tarda i vespre durant un mes.
Increïble uns per montar un referèndum democràtic un any a la presor sense jutjar i un intent d,assassinat perquè és faxa s,en va de rositas ,. És la justícia de caspanyistan
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
QUIN CANCHONDEO ,EL Govern Espanyol DIU NO TE IMPORTANCIA Que un Tio volgues Matar AL PRESIDENT DE UN PAIS DE LA UNIO EUROPEA EL DE ESPAÑA.Pero en canvi tanca a la Preso Politics els Acusa de una Revelio sense armes sense violencia ni morts ESTE Tio te un arsenal de armes Y intencio de matar Y RESULTA NO HAY PARA TANTO .Encara me lo dejaran libre SORT Ban tenir del chivato que va avisar a la policia de las intencions que tenia SI NO ARA a lo millor parlarien del DIFUNTO PEDRO SANCHEZ ... .

envia el comentari