VÍDEO I FOTOS Els GDR mostren milers de símbols independentistes eliminats

Els eliminen de diversos pobles i ciutats de Catalunya i els mostren en un camp de Terrassa

Els GDR (Grupo de Defensa y Resistencia) van retirar divendres milers de símbols independentistes de carrers, places, espais públics de ciutats i pobles de Catalunya, i de carreteres de tot el país, en una tasca exhaustiva i coordinada de tots els grups. Les imatges són una exclusiva de Món Terrassa i del seu fotògraf Cristóbal Castro. Els GDR, lligats al món unionista, van retirar cartells, creus, llaçós, pancartes, estelades gegants i de totes les mides, indicadors de Municipi per la República i tot allò vincular d'una manera o una a la independència i a la petició de llibertat dels presos. Els grups unionistes van exposar-los tots el dissabte en un cap dels voltants de Terrassa. En un dels indrets on van actuar van mantenir una conversa amb policies locals.
Comentaris
fideli
parafrasejant el seu encarregat " me'ls miro, i només veig Idiotes!"
Fart de fachas
Algú covard amaga la seva cara, aquets son els de l´Arrimada....
A QUE ESPEREU ?
Denuncieu-los per robatori. Molts d'aquestos simbols son propietat privada i estan col.locats en propietats privades.
Jose C
Esta es la diferencia,unos construyen ,otros destruyen..Son los del dialogo ,de los ciudadanos.
Kadra
Veig un grup de 4 cabuts en un mar d'estelades. En tot cas prefereixo aquesta brigada de "desinfecció" no-nacionalista i no-fatxa, que no els tancs per la Diagonal.
Josep el rebel
Aquí tenim un clar exemple del resultat dels més de 300 anys que porta el Reino de España d'adoctrinament d'espanyolisme .Fanàtics totals.
A l'aguait
Aixó és producte directe de grups d'extrema dreta amb infiltrats d'Interior o cni. espanyols.
flama
Res ,dons a repossar, a veure qui es cansa abans. Sempre son els mateixos, tindran feina. Ara estan rabiosos, Cs. ja veu que ser la llista mes votada no vol dir guanyar i que el PSOE els hi ha fet la jugada.
Pepe
Exposen el seu robatori. Actuarà la llei i els empressonará aquesta colla de lladres?
Sagi
M'interessaria saber quin és el projecte polític alternatiu amb cara i ulls que ofereixen aquesta gent, a part de discriminar, despreciar, atacar la llibertat d'expressió, comportant-se com escamots militars. Terroristes amb la cara tapada. Sincerament, és per aquest comportament que la independència apareix com a solució i única sortida possible. Ells no volen dialogar, de fet no saben el que és. Voldria saber qui hi ha al darrera...
Podrien contrarestar, posant simbols seus
Pero no ho fan perque no podrien igualar, perque prefereixen negar el dret a la llibertat d'expressio i perque son agressius. Aqui exposen el seu "boti de guerra", orgullosos de desfer la tasca de conciutadans pacifics. El missatge es: no us deixarem fer res, no escoltarem, no respectarem. Just el que fan els obtusos Arrimadas i Rivera. Pur feixisme.
Robatori
Si us plau, que la policia es presenti identifiqui aquesta colla de lladres. Vigileu quina policia hi envieu, que la meitat d aquestos malfactors son picolos.
Pastoret
Es que son de la españa dels BURROS perdon ASNOS GRAN AZAÑA !! son ustedes cortitos para hecharse a reir unionistas
Nar
Ho sabien aquest cabuts q fen aixo ens fant mes visibles
Doncs ara n'hi posarem més
És fàcil, nosaltres som molts més i estem a tot el país.
Jomateix
Una pregunta...veient el video aquet de tanta dignitat al terra...pot ser que i surtin un ramat de porcs gruñin??...si algu pot contestarme....gracies
Ullastrell
Si més no, l'ajuntament d'Ullastrell pot posar una denúncia per robatori de senyalització urbana. Aquest es veu ben clar. Els altres, seria més difícil de provar
Vergonya
Què orgullosos se'ls veu ? Si aquests són els seus trofeus , quna pobra gent que són els seus parents i amics deuen estar ben cofois de tenir aquests exemplars a prop .
Berta
demostrat son malats mentals ( perdó als enferms malats mentals de debó)
Més groc que mai!!
Gent de Catalunya omplim de llaços grocs i estelades els espais públics més que mai!!! Fem-los treballar per nosaltres als feixistes!!! Sempre darrera nostre!! Llibertat presos polítics ja!! Continuem el procés cap a la independència!!
Reposar
Al meu poble va anar molt bé que passesin els ultres a "netejar". Els llaços feaia temps que s'havien descolirit i no lluíen com cal. Tres dies després, el nostre cdr va posar-ne de nous i ara llueix com cal. Força cdr!
Pena.
És curios, estic convençuda que, si aquest video l'hagués vist fa uns mesos, m'hagués agafat ràbia, però ara, veient-los com son de veritat, no m'he enfadat gents ni mica. Al veure el video no puc més sentir una forta pena. Això no vol dir que no em em facin por aquests moviments que, com si es tractes de caçadors furtius, exhibeixen orgullosos els seus trofeus. No sé si ensenyaran el video als amics com aquell qui ensenya de l foto de l'elefant que ha caçat a l'Africa. Quines vides tant buides deuen tenir!
El Pep
.....i un fil conductor d'electricitat pelat i connectat a alguna cosa groga ? Seria per espaterrar-se de riure
Rafaelet sedicios.
Encefalogramas plans.Es trovan mitga neurona vagant pel inmens espais dels seus cervellets.No donan per mes,no giran rodó,els hi falta un bullit. Ja ténen prou pena,ells i els qui els manen. Aixo si,ells siempre son las victimas,els perseguíts,els agredits........ No calen mes comentaris.
Ricard
No oblideu que van a 50 euros la nit (serà per això que l'Arrimadas diu renunciar als seus emoluments). Mentrestant en Ribera al seu Xalet a la capital. Qui passa una sola nit fent el brètol per 50 euros? 1-no treballa (atur sense més perspectiva); 2- viu a una barriada, baix nivell cultural, emocional i competencial. 3- no van estudiar prou al seu dia i han après "la historia de Cataluña y España" en versió llibret o catecisme. Gent preparada i motivada
Martí
Per molts sera la 1a vegada que treballaran
Joan Jaume
Catalunya construeix, Espanya destrueix, com sempre
A l'aguait
El "comando-cagarro" en plan exhibicionista per veure si surten a les portades de la premsa cavernària espanyola.
Menguele de la pobla de segur
Borrell, quant has pagat per aquest saqueig. Borrell, quan has pagat per aquesta pre-guerra civil?, cretino viejo pellejo!!!

envia el comentari