García a Tot per Terrassa pel viatge de Vega: "Vostès han passat línies vermelles"

sss

“Vostès han passat línies vermelles que mai s’haurien de creuar elevant a escala pública un tema privat com va ser el viatge d’un dels nostres regidors”. Les paraules són de Javi García, del PSC, dirigides a Tot per Terrassa. Els cops de garrot continuen en les dues direccions i no es veu un aturador. El socialista ha fet demanat a la portaveu de TxT que expliqués a què van respondre les preguntes per escrit que va fer el seu grup sobre l'estada a l'estranger d'Alfredo Vega durant el confinament. Tenia coneixement la portaveu del grup sobre quin era el motiu del viatge? Tenia coneixement sobre quina era la destinació? "La portaveu de Tot per Terrassa va afirmar a la darrera Junta de Portaveus que "durant molts anys sempre havien governat els mateixos, i potser per això no ho havien tingut en compte, però sembla que si un regidor marxa del país ha d'avisar."Ens agradaria que expliqués exactament a què es refereix amb aquesta afirmació".

Núria Marín ha explicat que en una reunió en la que es va saber que Vega marxava "va saltar l'alarma perquè s'ha de comunicar per escrit a l'alcaldia, com diu el Rom. I no va succeir. Davant d'aquesta situació, em semblava molt correcte introduir aquestes preguntes i tenir les respostes per escrit". Sobre l'afirmació, ha matisat "que vaif dir més coses. El regidor de Cs Javi González va dir que no havia passat mai en aquest Ajuntament, i jo vaig dir que potser en governs anteriors s'havia decidit que si es donava el cas no calia demanar permís. També estàvem en una situació de pandèmia, on la població ha patit situacions molt greus, que respectarem sempre. No passava res si l'electe ho comunicava per escrit".

Javi García s'ha preguntat si tenint en compte que Tot per Terrassa ja sabia les raons per les que marxava Vega "si no era més propi de companys de l'Ajuntamemt haver trucat i haver.-se preocupat per la situació del regidor". "Han de reconèixer senyora Marín i senyor alcalde que han fet una gestió nefasta. Han elevat a públic un tema personal molt greu". García ha acusat Ballart de passat línies vermelles i ha reclamat a l'alcalde que demani disculpes.