ERC-MES i TeC veuen una Terrassa bruta i demanen un ple extraordinari

Xavi Matilla i Isaac Albert
Xavi Matilla i Isaac Albert | ERC

Els grups municipals d'ERC-MES i TeC han fet una roda de premsa conjunta per demanar un Ple extraordinari per tractar el problema de la gestió de residus. Consideren que "és evident que hi ha un increment dels problemes de neteja a la ciutat en els darrers mesos, però també es constata que el govern no ha fet els deures".

 

Pel portaveu de TEC, "la nostra ciutat no passa pel millor moment en tema de recollida de residus amb un problema de gestió política de la situació molt important". "Han passat 3 anys i tenim la sensació que la situació va a pitjor. 3 anys d'augment sistemàtic del pressupost d'Eco-Equip, un increment necessari, però no s'ha millorat la capacitat de gestió política del servei. No hi ha hagut planificació, ni definició del contracte programa, podem afirmar que la gestió política no ha estat l'apropiada.  És per això que creiem que l'equip de govern té l'obligació de comparèixer i explicar quines accions han fet.".


 

Pel portaveu d'ERC, "un ple extraordinari obliga a parlar el tema en obert, preparar-lo i definir solucions per la gestió de residus a la ciutat. Ahir, les associacions de veïns amenaçaven en abandonar la Taula de Residus perquè no se'ls escolta, no se'ls presenta contracte programa per Eco Equip i no es compleixen les propostes que presentem al ple... Cal que el govern desperti i obrim el debat. El problema inicial pot ser la manca d'inversió, però el problema actual de neteja a Terrassa és de gestió i objectius i això és el que hem de parlar a un Ple extraordinari de residus".
Comentaris

envia el comentari