La seu del PSC Terrassa apareix pintada i empaperada

Seu del PSC a Terrassa
Seu del PSC a Terrassa | L.T.

 

Aquest dimecres, la seu del PSC a Terrassa, al carrer de la Rasa, ha aparegut empaperada amb cartells a favor del referèndum de l'1-O i de la independència. També, ha estat víctima d'una pintada en què se'ls titlla de "putos fachas" i el vidre està escardat.

 

Insults i el vidre trencat a la seu del PSC
Insults i el vidre trencat a la seu del PSC | L.T.

 

Cartells a favor del referèndum i de la independència enganxats a la seu del PSC
Cartells a favor del referèndum i de la independència enganxats a la seu del PSC | L.T.

 

Comunicat del PSC Terrassa

 

L’agrupació local socialista de Terrassa lamentem i condemnem els atacs dels quals ha estat objecte la nostra seu del carrer de La Rasa a la nit d’ahir, dimecres 20 de setembre. Al voltant de les deu de la nit, un grup de persones va procedir a l’enganxada d’alguns cartells a la façana de la seu favorables a la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre i a favor de la independència. Tot seguit, un petit grup de 4 persones van escriure “Putos fachas” i dibuixar l’esvàstica a la porta, i van trencar el vidre amb un martell. Aquest atac, a banda d’un acte vandàlic realitzat per uns individus que no representen l’esperit pacífic i cívic de la gran majoria que legítimament es mobilitza aquests dies, suposa una agressió no només a un partit polític, si no als valors democràtics i de llibertat en els que tots volem viure.


 

Creiem que cal defensar i preservar totes les institucions democràtiques, ja que aquestes són el reflex de la voluntat dels ciutadans, i els partits polítics representem al màxim aquests anhels. Malauradament, aquesta nit les idees de molts ciutadans de Terrassa ha estat atacades. Volem fer una crida a la calma i al diàleg. La greu situació que estem vivint no se solucionarà ni amb repressió ni amb agressions d’aquest tipus. Manifestem, un cop més, que la solució ha de venir de la política, cosa que els dos principals responsables de la situació, els governs de l’Estat i de la Generalitat, no han fet durant tot aquest temps.


 
Comentaris
ccc
Em sembla molt bé que l'empaperin i las pintades em sobren
Jordi Reig
el millor tenir memòria a l´hora d´anar a votar les properes eleccions municipals
Doncs
Si el poder franquista ens maltracta, perquè no podem maltractar als seus gossos.
¡ ¡ COLLONS ! !
ELS FAXISTES TENEN DRET A FOTRA ELS NOSTRE REPRESENTANTS A LA PRESO........ ¡ ¡ ¡ A CALLA CATALANS. ! ! ! PREGUNTA ¿ QUE ES MES FAXISTE, FOTRA GENT LA PRESO, O ENGANXAR CARTELLS A UNAS PARETS, O VIDRES ? ¡ ¡ ¡ REPUBLICA CATALANA INDEPENDENT I LLIURE DE FAXISTES ! ! !
Pepo
Tinguem molt en compte a qui s´acusa d´això. Els actes de falsa bandera estan de moda. No ho oblidem.
tangen67
EL PSC es un partit lamentable pero no deixa de ser un representant democratic d'una part de la població. La enganxada de cartells es ben legitima pero innecessaria, l'esquerdament del vidre fora de lloc. Em pregunto per aixo qui ho ha fet realment.
kiko
No unicament els independentistes tenim cartells de 1-O, la Guardia Civil tambe en te molts d aquests cartells, no es pot saber qui ho ha fet.
Franncesc Xavier
El PSC son practicament iguals que els ciudadanos del Rivera i els del PP partit dels putrefactes iguals i anti-democratics.

envia el comentari