Cs Terrassa vol productes saludables a les màquines de vending

Carmen Ortuño, ha manifestat que el seu grup municipal presentarà un acord en la propera Junta de Portaveus

La regidora de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Carmen Ortuño, ha manifestat que el seu grup municipal presentarà un acord en la propera Junta de Portaveus per instar a l'Ajuntament a incrementar la presència de productes saludables en les màquines de vending instal·lades en llocs públics com a hospitals i universitats.

 

L'edil de Cs Terrassa ha remarcat que en aquestes màquines expenedores es dispensen productes ultra processaments d'alt contingut en sucres, sals i greixos saturats, i no s'ofereix menjar per celíacs, vegetariana o de producció ecològica. "És important que aquestes màquines estiguin adaptades a les necessitats nutricionals, i així es fomenti una alimentació saludable i es promogui la pràctica de l'activitat física, amb l'objectiu de reduir substancialment la morbiditat i la mortalitat atribuïble a malalties cròniques", ha subratllat Ortuño.


 

Ortuño ha posat l'accent que es realitzi una relació d'ubicacions de màquines vending, gestionades per l'Ajuntament, on no s'estiguin complint els hàbits d'alimentació saludable, i es dugui a terme una "campanya de consum per conscienciar de la importància dels hàbits saludables i responsables", ha conclòs Ortuño.
Comentaris
Laia
El de la foto, una mica més al costat que no es veu bé el jefe.
Lluís Fernández
Ciutadans sempre tocant el nas. M'agradaria veure que el seu missatge fos més saludable i no tan tòxic.

envia el comentari