Els comuns diuen que el repte és construir un dic antifeixista

"Gràcies als 18.210 terrassencs i terrassenques que ens han votat", diuen des d'En Comú Podem-Guanyem el Canvi. Des de Terrasa, afirmen que han aconseguit els dos objectius que es van marcar: mantenir la mateixa posició i

  

aconseguir una suma d’esquerres que sumés més que la majoria de dretes. "Set diputats al conjunt del país en termes globals és un bon resultat". Els 18.210 vots obtinguts a la capital egarenca són 3.575 menys que el 28A. Un lleuger descens. El mateix passa si mirem els percentatges, d'un 18,08 fa set mesos a un 16,24 el diumenge 10N. L'altra força amb què comparteix espai, Més País d'Iñigo Errejón, ha sumat 2.123 vots i un 1,89 per cent de les paperetes emeses. Les dues juntes s'haurien enfilat fins als 20.333 i el 18,13 (percentatge més alt que el 28A dels comuns).

 

ss

 

"Tenim per davant un gran repte totes les formacions del camp democràtic: construir un dic antifeixista contra l’extrema dreta. No només es tracta de l’estabilitat d’Espanya o dels pressupostos sinó dels avanços de la democràcia que es veuen amenaçats. Esperem que es construeixi, gràcies a En Comú Podem i Unidas Podemos un govern veritablement d’esquerres que treballi per la justícia social i faci front a la ultradreta".