Carles Caballero deixa la presidència d'ERC Terrassa

El president d'ERC, el regidor Carles Caballero deixa la presidència de la secció local, segons ha pogut saber Món Terrassa en exclusiva. Han estat més de sis anys al davant. Caballero explica les raons que l'han portat a la decisió de romandre en un segon pla a partir d'ara.: "Cada 4 anys toca assemblea local. Porto de president des de 2013, quan no teníem representació. He complert un cicle i amb les noves responsabilitats al govern de la ciutat no dono l’abast. A més cal deixar pas a nous quadres. Persones potents i capacitades que ho faran millor que jo". Caballero és l'actual regidor d'Arquitectura i Urbanisme, Medi ambient i Sostenibilitat i Energia. Deixarà el partit en un dels seus millors moments a la ciutat, amb uns resultats a les eleccions espanyoles del dia 10N que cal considerar espectaculars.

 

L’Assemblea Local d’ERC Terrassa se celebrarà el dia 25 de novembre de 2019 al local del carrer Soler i Palet, a les 8 del vespre.

 

Ordre del dia

1. Elecció de la Mesa

2. Aprovació de l’ordre del dia

3. Informe de la Presidència local sortint i informe econòmic.

4. Presentació de candidatures a la Presidència i a l’Executiva local.

5. Elecció conjunta de la Presidència i l’Executiva locals.

6. Torn de paraules.

 

Poden participar-hi amb dret a vot els i les militants amb tres mesos d’antiguitat i al corrent de pagament una setmana abans de la data de celebració de l’assemblea. Les persones que rebin la convocatòria però no estiguin al corrent de pagament només podran assistir-hi sense dret a vot. Els simpatitzants i amics hi poden participar amb dret a veu i sense vot.