Albert: "Primers en qualitat de vida sí, segons en habitants, no"

El tinent d'alcalde que malgrat que Terrassa té capacitat de créixer "ho ha de fer de forma ordenada, compacta i sostenible"

"Volem ser la primera ciutat de Catalunya en qualitat de vida, i no la segona en nombre d'habitants", apunta el tinent d'alcalde Isaac Albert sobre la lluita entre Terrassa i Badalona per ser la segona ciutat amb més població del país.

El republicà subratlla que "aquest és un fil conductor que guia les polítiques d’Esquerra a la ciutat des de fa molts anys. Tot i que Terrassa té capacitat de créixer ho ha de fer de forma ordenada, compacta i sostenible. Hem de protegir els espais oberts en un territori amb una pressió urbanística, industrial i social elevada, que devora els espais naturals a un ritme vertiginós". Albert subratlla que "és necessari i indispensable seguir treballant en l'objectiu de protegir i conservar els elements que formen part del patrimoni natural, cultural i històric de la ciutat. Elements que generen sentiment de pertinença a un territori i una millora del benestar individual i col·lectiu. Aquest és l’objectiu".

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari