Albert: "Reconeixem la feina feta pel PSC però ha acabat sent un tap per Terrassa"

El portaveu d'ERC-MES recorda els moments durs quan eren fora de l'Ajuntament i subratlla que el pacte amb TxT és "fort i estable"
Isaac Albert, portaveu d'ERC-MES, en el discurs en el Ple de Constitució
Isaac Albert, portaveu d'ERC-MES, en el discurs en el Ple de Constitució | Cristóbal Castro

Isaac Albert, portaveu del grup municipal ERC-MES, ha estat el responsable de realitzar el discurs en nom del seu partit en el Ple de Constitució de l'Ajuntament de Terrassa.

 

"Avui és un gran dia però em sap greu no poder saludar els alcades Navarro o Royes que no hi són presents. No puc ni vull oblidar els companys i amics que han defensat projectes importants i treballats que no són aquí per defensar-los. També un record per Alex Rodríguez, des de la satisfacció que em produeix que la dreta extrema no tinguin representació al ple, vull dir que ens ha unit la seva dedicació i estima per la ciutat i la gent. També per Carme Labòria pel treball dur d'aquests quatre anys a l'oposició. Per ERC avui és un dia importants. Assumim el càrrec sent conscients de la responsabilitat d'esdevenir els seus representants.

 

(...) "Portem molt temps construint un projecte de present i futur per a la nostra ciutat. Que hem defensat des de dins i des de fora, i que hem consolidat amb una oposició ferma en els darrers quatre anys. Un projecte basat en la realitat de la ciutat i la seva gent, amb tot el potencial pendent de desenvolupar, i de deixar enrere la voluntat de viure de renda i les actituds conformistes. Un projecte republicà i d'esquerres. A la nostra ciutat les urnes han parlat clar, TxT han estat els clars guanyadors amb un projecte nou i que aquest Consistori per respecte ha de donar l'oportunitat de desenvolupar el seu programa".

 

(...) "Parlant amb Jordi Ballart he recordat l'instant que ERC va quedar fora el 2011, veniem de governar i fent una bona feina, no obstant això no ens van fer confiança. Va ser un cop dur però ens va servir per tornar en força i disposats al canvi. La sortida de Ballart va ser diferent, veig en ell un punt d'il·lusió per tornar a treballar per la ciutat. Estem disposats a compartir la responsabilitat. No serà fàcil però ho farem bé i junts, dels 15 regidors que formarem el govern i de tothom que hi vulgui participar. Ens vam presentar per presentar el canvi polític, no anem contra res ni ningú, és a favor de la ciutat i la seva gent. Reconeixem la feina feta pel PSC en el govern de la ciutat però en els darrers anys ha estat el tap que no ha permès créixer Terrassa (...)"

 

Aquest ple és sobirà, i s'ha de respectar la seva democràcia i sobirania. Queda molta feina a fer, en som conscients. Hem vingut a treballar per Terrassa i això farem, aquesta és la nostra prioritat. Però Terrassa no és una illa, pensar que es pot governar sense mirar què passa el seu entorn és un error que nosaltres no compartim. Avui Lluís Puig no ens pot acompanyar, el seu delicte: complir amb els compromisos adquirits amb els votants davant les Urnes. També Josep Rull que espera sentència per un judici farsa. I això no va d'independentistes, va de democràcia i de drets civils. (...) Avui iniciem un projecte compartit, fort i estable, per fer de Terrassa una ciutat més amable".