Albert: "Em sap greu que ni Ballart ni Errejón rebutgin la detenció de l'Erik"

L'alcalde Jordi Ballart es va reunir diumenge a la tarda amb Iñigo Errejón i va demanar el vot per la formació que lidera, Más País. Però, què en pensen els socis de govern d'ERC? N'hem parlat amb el tinent d'alcalde Isaac Albert.

Ballart els va avisar de la visita? 

Estàvem avisats de la visita, de la trobada i de les seves «simpaties». 

Què li sembla que Ballart i part de l'equip de govern es posicionin a favor de Más País?

Això no és cap problema. Tothom és lliure de pensar i defensar el que cregui convenient. Tots entenem la política a la nostra manera. Tots dos defensen projectes amb un fort personalisme i on el cost del suport en principis eteris no implica ni mullar-se massa ni tampoc desgastar-se excessivament. El projecte, però, no és Ballart, ni és Errejón, és Terrassa, és Catalunya i la seva gent.

Pot ser una sorpresa els vots que obtingui Errejón a Terrassa amb aquest suport tan especial?

No ho sé. El que decideixi la ciutadania estarà bé...

Pot fer perdre vots a ERC?

Els vots no són de ningú. Nosaltres ens els hem de guanyar cada dia com tothom... Tenim un projecte clar, no tenim cap problema per mullar-nos davant la injustícia i a l'hora de reclamar drets i llibertats i és el nostre deure i obligació fer-ho. I que la gent senti el projecte com a propi. I em sap greu que cap dels dos s’hagi posicionat contra una detenció d’un ciutadà de Terrassa que anava a la primera manifestació de la seva vida: l’Erik. Això és fer política i mullar-se. La resta són brindis al sol.

Estan preocupats a ERC?

No. Les urnes mai ens fan por.

Res no canvia?

No. No ens molesta que els socis de govern pensin diferent... Nosaltres ja ho hem fet això. Ja hem governat a Terrassa amb partits amb els quals ens hem enfrontat en eleccions. Ara bé, estem aquí per construir un projecte per Terrassa, per intentar aportar el màxim del que som i pensem. I dedicarem els esforços que facin falta. La ciutat s’ho mereix.  Això no va de ni de vídeos, ni de fotos,... Va de construir una ciutat, no per seguir guanyant eleccions, per viure-hi millor. El projecte és Terrassa

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari