Els 18 cims per la llibertat en suport dels presos polítics i exiliats

La iniciativa pretén ser una acció esportiva, solidària i reivindicativa que es durà a terme de forma simultània el proper 13 d'octubre
Panoràmica de la ciutat de Terrassa
Panoràmica de la ciutat de Terrassa amb La Mola al fons   | Cristóbal Castro

 

El proper 13 d'octubre es durà a terme a Catalunya la iniciativa Cims per la llibertat. El seu objectiu primordial és "conscienciar de la injustícia que representa la situació dels nostres presos, exiliats i represaliats polítics, així com transmetre el nostre suport incondicional tant a ells com a les seves famílies".

 

Es tracta doncs d'una acció esportiva, solidària i reivindicativa. Consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels nostres presos, exiliats i represaliats polítics. "Tots tenim una muntanya mítica, un cim especial, un lloc on ens sentim bé, on ens agrada tornar-hi sols o amb amics, una muntanya que veiem i que forma part del nostre paisatge emocional... i ells, els nostres presos i exiliats polítics ens han confessat els seus", expliquen.

 

Aquests són els cims que han escollit:

Lluïs Puig - Tossal del Rei

Josep Rull - La Mola

Dolors Bassa - Montgrí

Meritxell Serret - Tossal de les Torretes

Toni Comín - Pica d'Estats

Jordi Cuixart - Canigó

Joaquim Forn - Les Agudes

Anna Gabriel - Gallina Pelada

Oriol Junqueras - Sant Jeroni

Clara Ponsatí - Montsent de Pallars

Carles Puigdemont - Puigsacalm

Raül Romeva - Roca Corbatera

Marta Rovira - Matagalls

Jordi Sánchez - Carlit

Jordi Turull - Comabona

Meritxell Borràs - Pedraforca

Carles Mundó - Puigmal

Carme Forcadell - Montcaro

 

 

 

 

Inscriure's

 

El cost de la inscripció és de 10€, que donen dret a una samarreta i a l’assegurança. La samarreta se’t lliurarà el dia 13 d’octubre a l’inici de cadascuna de les ascensions. S'assignarà un DORSAL per a facilitar la identificació durant l’activitat. Aquesta activitat es fa en benefici de l’Associació Catalana pels Drets Civils i els cims han estat escollits pels presos i exiliats que hi estan adherits.

 

Clica aquí per inscriure't