El Terrassa FC i el CP San Cristóbal, un dos per un a Tercera

Tenim un gran any, i el que he de fer és gaudir-lo, i si s'assoleixen els objectius ja obrirem les ampolles de cava

Vet aquí que la temporada 2018-2019 tindrem dos equips a la Tercera Divisió de futbol. Si el Terrassa FC és tota una institució i porta el nom de la ciutat, el CP San Cristóbal és l'orgull de tot un barri, Ca n'Anglada, i suposo que també de tots els egarencs i egarenques.

 

Em va saber greu que el Terrassa FC no pugés a Segona B i em vaig desesperar amb el partit a Compostel·la, on, a parer meu, es va perdre l'eliminatòria per una pèrdua d'identitat. Però aquest és un altre tema, i cal enfocar el futur. I passa per tornar a mirar amunt, per lluitar pel play-off i per l'ascens. Una altra cosa, deixe-m'ho clar, seria un fracàs d'època. La directiva ha donat llibertat a l'entrenador, Cristian Garcia, per "fer neteja", per desfer-se dels jugadors que no volia -malgrat els noms-, i s'ha gastat els diners en uns altres que pinten bé, que poden donar un plus de qualitat. 

 

El CP San Cristóbal crec que ha de tenir com a objetiu fer un bon paper i romandre a Tercera. I si es pot estar per la part dels equips no patidors, millor. El cert és que els parroquials no tenen res a perdre i sí molt a guanyar. Tot el que facin més enllà de mantenir-se ja és un èxit. I diria que, ara per ara, són capaços de no fer volar coloms.

 

Sí que penso que la presència de dos equips locals a la mateixa categoria farà que a Terrassa es parli més de futbol, que hi hagi més debat, que hi hagi aquella lluita per estar davant de l'altre. I els partits entre els dos albiren emocions fortes. I prometen viure el futbol. Tenim un gran any, i el que hem de fer és gaudir-lo, i si s'assoleixen els objectius ja obrirem les ampolles de cava.
Comentaris

envia el comentari