Rosa Martínez, nova regidora de la CUP a Matadepera

L'obertura d'una nova etapa a l'agrupació municipal, marcada per la reorganització interna de l'assemblea local
Rosa Martínez pren el relleu de Joan PizÃ
Rosa Martínez pren el relleu de Joan Pizà | CUP Matadepera

 

Rosa Martínez serà la nova regidora de la CUP a l’Ajuntament de Matadepera en substitució de Joan Pizà, que ha ocupat la regidoria durant els tres primers anys d’aquesta legislatura. Aquest és el més visible dels canvis que prepara aquests dies l’assemblea local de CUP Matadepera, amb l’objectiu de potenciar la seva activitat institucional en l’últim tram de la present legislatura.

 

Martínez, que figurava en el segon lloc d’aquesta candidatura en les passades municipals, no és una desconeguda al Consistori, ja que ha donat suport a Pizà en la tasca de regidor durant aquests tres anys. Fins a final d'aquesta legislatura, la nova regidora tindrà com a prioritat augmentar les propostes presentades al ple, detectar les iniciatives i necessitats de la població, i difondre la tasca que du a terme la CUP en tots els àmbits.


 

Rosa Martínez, de 27 anys i vinculada a diverses entitats locals, és mestra d'educació primària en l'especialitat de música i cantant. El canvi de representant a l'Ajuntament respon a l'obertura d'una nova etapa a CUP Matadepera, marcada per la reorganització interna de l'assemblea local. L'objectiu és "reforçar al màxim el suport a la nostra representant municipal i donar a conèixer al poble la feina que s'està duent a terme", manifesten.

 

A fi de promoure el debat sobre l'activitat de CUP Matadepera en el futur, i de fer una revisió crítica de la feina feta fins ara, l'assemblea local convoca tota la població a una Trobada Oberta, el pròxim dijous 12 de juliol a les 19:30h a l'Hotel. CUP Matadepera vol reconèixer i agrair públicament la tasca duta a terme per Joan Pizà a l'ajuntament durant els últims tres anys. "En Joan, imprescindible, continuarà aportant al poble la seva experiència i la seva dedicació des de l'assemblea local", subratllen.

Comentaris

envia el comentari