L'estelada dalt de tot del podi de l'Ultra Fiord 2018 a la Patagònia xilena

El matadeperenc Pere Aurell es va imposar en la dura competició
Pere Aurell, dalt de tot del podi
Pere Aurell, dalt de tot del podi | Matadepera.cat

 

El matadeperenc Pere Aurell es va proclamar brillantment vencedor de la prova Ultra Fiord 2018 de 70 quilòmetres que es va disputar el passat divendres 6 d’abril a la Patagònia xilena, segons informa Matadepera.cat. Es tracta de la prova més extrema del país sud-americà. Les condicions climàtiques van obligar a ajornar un dia la celebració de la Ultra Fiord.

 

El triomf d’Aurell -que va pujar dalt del podi amb una estelada- va sorprendre els més habituals de la prova xilena. El matadeperenc, amb un registre de 10 hores 10 minuts i 22 segons, es va imposar contra pronòstic a Xavier Thévenard (10h 15m 32s), dominador de les darreres edicions. El tercer classificat, Benoit Girondel, va quedar a mitja hora d’Aurell (10h 40m 26s).

Comentaris
Karlus
Felicitats
Ha sigut amusiunán
Tot el public, dons, i tos els asistents, cantán als sagadós, dons, i cridan cataluña es la milló i mol i mol suparió a la resta dal mon, donsm quina amusió mes grán, fins i tot
Pompeu faba
@ Amusiunán , s'escriu amb dues esses i acabat amb t AMUSSIONANT A veure si tanta amussió et talla la respiració d'un cop , sabatot !!
Núria
Moltes felicitats Pere! Ets una mostra de que els catalans aconseguim allò que ens proposem. Un orgull que hagis ensenyat l'estelada. Visca la República catalana!
Pussy Galore
Si senyor, amb dos collons!!

envia el comentari