Agredits dos policies de Matadepera en intervenir en una festa

Els fets han passat aquest dissabte de nit a la Plaça de les Acàcies quan els veïns s'han queixat d'aldarulls i xivarri

Mososs d'Esquadra va reforçar la intrvenció de la policia local en una casa particular
Mososs d'Esquadra va reforçar la intrvenció de la policia local en una casa particular | Matadepera.cat

Dos agents de la Policia Local de Matadepera han estat agredits aquest dissabte a l’atendre un servei en un domicili de la Plaça de les Acàcies. Segons informa Matadepera.cat, els fets van succeir abans de mitjanit, quan una dotació d’agents va desplaçar-se a un domicili advertits per uns veïns dels aldarulls i sorolls que hi havia en un domicilii particular, on es celebrava una festa privada.

A l’arribar, els assistents no només van fer cas omís de les indicacions dels agents sinó que aquests van ser agredits, fins al punt que van haver de ser traslladats a un centre hospitalari. A hores d'ara, ja han estat donats d'alta. 

Davant els fets, es va demanar reforç policial a Mossos d’Esquadra. La Policia Local va procedir llavors a la detenció de dos presumptes autors per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat, on han passat a disposició judicial. A la resta de les persones se les va identificar, sancionant-les per saltar-se les mesures del confinament. 

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari