VÍDEO | Lildami posa banda sonora a la Marató de Sang

El cantant de Terrassa ha fet una cançó basada en una vivència personal per animar a la ciutadania a fer-se donant

El Banc de Sang activa la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra del 10 al 17 de gener. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després del Nadal, quan les donacions han baixat un 25%. Durant aquests dies es podrà donar sang als principals hospitals catalans, entre els quals hi ha el Banc de Sang de Terrassa (Mútua Terrassa) i els dies 10 i 11 de gener a una gran carpa de donació a la Plaça Catalunya de Barcelona, on també hi haurà dos autobusos per a rebre a més donants.

 

 

Una de les principals novetats que arriba amb la Marató de Donació de Sang és la nova ‘banda sonora’. El popular cantant de Terrassa de trap Lildami ha compost una cançó sobre la donació de sang amb una lletra que explica l’experiència del germà del cantant, que va necessitar sang i un trasplantament de moll d’os. Aquí en teniu la cançó.

 

La cançó s’estrena aquest 7 de gener coincidint amb la presentació de la Marató als ajuntaments de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, i estarà disponible a les principals plataformes digitals. A més, en el videoclip de la cançó Lildami està acompanyat d’una desena de receptors de sang que han participat en la gravació, feta en els exteriors de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.