Ramon Flo, director general de la Fundació Antiga Caixa Terrassa

Ramon Flo va ser nomenat nou director general de la Fundació Antiga Caixa Terrassa (FACT). Té una trajectòria personal i professional molt vinculada a l'entitat i és un gran coneixedor de totes les seves activitats.

La FACT és la propietària del Centre Cultural de Terrassa (un dels focus culturals més important de la ciutat i un referent europeu de la dansa), de la residència La Llar, i també del centre d’atenció i treball Fupar-Teixidors (un dels més importants de Catalunya, i un referent de l’economia social de casa nostra, que dona ocupació a més de 500 persones amb discapacitat intel·lectual).

Ramon Flo va ser secretari general de Caixa Terrassa entre els anys 2002 i 2010, que va passar a ser secretari d’Unnim, i el 2013 es va incorporar a l’estructura territorial del BBVA, seguint tot el periple de fusions bancàries del moment.

L’any 2013, quan es va fundar la FACT com a resultat de l’escissió entre el negoci bancari de l’Antiga Caixa Terrassa, i el de la seva Obra Social, Ramon Flo va ser nomenat secretari no patró, càrrec que ha desenvolupat des de llavors a títol particular i sense cap retribució. Està previst que en la propera reunió del patronat de la FACT del dia 17 d’abril es ratifiqui aquest nomenament que es produeix per la dimissió el passat dia 5 de març de Josep Ribera, antic director de la Fundació.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la tot el que passa a Terrassa i voltants? i sobre la covid? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram
TENS TWITTER ? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre tot el que passa a Terrassa i comarca? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Twitter

Comentaris

envia el comentari