El nebot de Josep Rull descriu la duresa de l'empresonament del tiet

Nacho Rull penja un post a Facebook
Cartell a prop de la presó
Cartell a prop de la presó | Nacho Rull
 

Nacho Rull, nebot del conseller Josep Rull, l'ha visitat a la presó d'Estremera amb altres familiars, i ha fet un post on explica l'experiència i descriu la duresa de l'empresonament del seu tiet. Nacho explica que al conseller les hores dins la cel·l se li fan eternes i agraeix especialment les cartes que rep. Rl nebot demana a tothom que el dia 21 de desembre vagi a votar.

 

El post de Nacho Rull

 

"Com molts sabeu, ahir, amb una part de la meva familia vam estar a Estremera per visitar el meu tiet, un pres polític que conseqüent amb les seves idees i les de milers de ciutadans, va intentar fer complir la voluntat d’una bona part del poble de Catalunya fins a l’últim moment amb totes les seves conseqüències.


 

Sis hores de cotxe eternes d’anada i sis de tornada per una visita de 40 min darrera d’un vidre. Tot vergonyós. Aquesta va ser una de les causes per les quals no vam poder assistir a la manifestació a Barcelona i així també us vull donar les gràcies de tot cor a tots els que hi vau anar, realment ho necessiten i ho necessitem tots plegats perquè això no és viure.

 

El Josep ens va demanar de transmetre a tothom que la falta total de llibertat dins el mòdul del centre penitenciari, juntament amb les més de 15 hores diàries tancat a la cel.la que comparteix amb en Jordi Turull (on fins fa poc no tenien cop mena d’aparell per conèixer la situació que es viu a l’exterior) les hores es fan eternes i les cartes rebudes li aporten molta força i suport per poder mantenir la ment ferma i el cap ocupat.


 

Recalcar que és una presó molt presó. Viu envoltat de gent condemnada, la majoria, per crims de sang. Que el què s’explica desde alguns mitjans intentant edulcorar la situació, són mentides. Que la vida allà és dura.

 

Com a reflexió personal us puc dir que la situació va ser esgarrifadora i mentalment molt esgotadora, gran part per la impressió de tot plegat i també per tota la informació d’àmbit privat que no puc compartir en públic.

 

Per això el 21 de desembre tots a votar siusplau. Necessitem que tots els presos polítics dels diferents partits estiguin a les llistes electorals perquè així puguin esdevenir diputats, en conseqüència aforats i així tots els consellers i conselleres es pugui jutjar al tribunal Suprem.


 

Us deixo una imatge a pocs metres de l’entrada de la presó que demostra que clarament no hi ha política en les seves sentències de presó provisonal.

 

Moltes gràcies a tots, esperem q tot millori."
Comentaris
tonet
me hace mucha pena,lo que relata, es pura verdad,aunque sea muy fuerte de espiritu,tienen que haber momentos de desesperacion, de depresion, y todo por unas ideas, me recuerda la imagen de rull,llevando a sus hijos al colegio,no se merecen este trato, ojala que la gente vote masivamente el 21 d,para poder sacarlos de la carcel.ENDEVANT
MIQUEL
Colpidor......No tinc paraules.......M'agradaria saber el que s'ha de fer per poder enviar cartes o missatges als pressos polítics......M'agradaria fer-los saber que el meu cor està amb ells......
Doneu-vos de baixa d'Amnistia Internacional. Gràcies!
Una esgarrifança em recorre l'espinada. Una esgarrifança vella i tronada que feia 50 anys que no sentia. Va amb camisa blava i amb el braç enlaire. Una esgarrifança que no m'impedirà sortir al carrer quan calgui ni de votar i votar tantes vegades com faci falta. Molta força, salut i sort per a tots vosaltres presos i gairebé presos, que sou els propers a ells, i una mica tots nosaltres.
Sou l´honor i el cor de Catalunya
Quan les lleis i les interpretacions que en fan la Plutocràcia i els seus lacais, resulten injustes i doloses, la política és l'eina civilitzada per denunciar i lluitar contra els abusos i les coaccions dels que sectoritzen la Justícia en benefici propi. Per això, és habitual que els règims neofeixistes sense arguments decents, empresonin el bo i millor dels polítics valents i honestos, que lluiten per alliberar les persones i els Pobles, que pateixen la Injustícia de l'Absolutisme.
terrassenc
Com a conciutadà i des d'una posició política completament allunyada: tot el suport a ell i la seva família, és un orgull tenir patriotes així de grans. Una abraçada! Us esperem a Terrassa ben aviat.
Per @MIQUEL
En el diari digital elnacional.cat n'hi ha una noticia de fa uns dies que donava les adresses de les presons on són els consellers i les conselleres, per tal de que tothom que ho vulgui, pugui escriure'ls. Entra-hi al diari i escriu alguna paraula clau del tipus "estremera" "cartes" "consellers" etc al cercador de la plana web, i ja la trobaràs.
Pau300
Em solidaritzo amb ell i amb tota la seva família. Ni la presó, ni l'article 155, ni la manca de llibertats es poden admetre. Ara bé, valdria la pena que miri de baixar la prepotència i que es deixi aconsellar per gent normal, no dogmàtica. Presentar-se l'endemà d'aplicar-se el 155 al seu despatx treient pit no el va ajudar gens. Que s'oblidi del mandat, de la tasca que diu que li hem encarregat des del poble. Jo, no.
Lupe
El meu suport a tota la família.desitgo que es mantingui fort i esperançat.una abraçada molt forta.
Jaime catala
Si elnebot ha vist lo que es ja va be , eixina no en tindra ganes Jeje

envia el comentari