Vols un Mazda a preu de liquidació? Ves als Special Days d'Egarmaz

Els interessats podran escollir entre vehicles nous, KM.0, gerència i seminous, amb lliurament immediat
Special Days by Mazda Terrassa
Special Days by Mazda Terrassa | Special Days by Mazda Terrassa

Egarmaz Motor, Concessionari Oficial MAZDA, convida a participar a l’edició 2018 del seu esdeveniment "Special Days", on es podrà adquirir una de les 30 unitats limitades que es posen a la venda a preus excepcionalment baixos. Els interessats podran escollir entre vehicles nous, KM.0, gerència i seminous, amb lliurament immediat. Egarmaz Motor celebra els Special Days del 13 al 17 de març de 2018. 

 

Envieu un correu electrònic a [email protected] i es contactarà amb la persona interessada en menys de 24 hores per informar d'aquesta ocasió única i exclusiva pels clients.


 

Special Days by Mazda Terrassa

 

Per al concessionari és una oportunitat de liquidar el seu estoc en condicions especials i en poc temps. Per al comprador és la forma d'aprofitar uns preus irrepetibles. L'esdeveniment s'organitza a les instal·lacions habituals del concessionari, on hi ha els vehicles en estoc, de manera que sigui molt còmode per al comprador poder triar. Només els clients amb cita tenen la possibilitat d'accedir-hi. Els dies de l'esdeveniment són una festa.  

 

Special Days by Mazda Terrassa

 

 

Adreça Egarmaz: Avinguda de Jaume I, 198 (Terrassa)

 

Telèfon: 93 786 30 13

 

Special Days by Mazda Terrassa

 
Comentaris

envia el comentari