Un arbre de Nadal gegant s'aixeca al Raval de TerrassaNadal serà Nadal a Terrassa. I què hi ha que fa Nadal? Un arbre. Però el que s'ha col·locat a Terrassa és un exemplar de dotze metres d'alçada. La instal·lació s'ha fet aquesta nit. L'arbre, procedent de Sant Hilari Sacalm, s'ha posat al xamfrà del Raval amb el carrer Cremat.

Terrassa s'assembla així una mica a les grans ciutats europees del Nord. L'aposta per un arbre gegant l'ha explicat l'alcalde Jordi Ballart, al pati de la Casa Museu Alegre de Sagrera. Hi haurà sis exemplars més, i més petits, repartits pels diferents districtes. L'arbre gegant va més enllà de la decoració nadalenca. S'engalanarà i s'il·luminarà, però vol ser un element per recordar a totes les víctimes de la pandèmia. I per aquesta raó, es podran deixar espelmes i missatges.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram