Ballart (TxT): "Lamentem que s'utilitzin les males arts per desgastar els rivals"

x
Jordi Ballart, parlant amb diferents ciutadans al Mercadal | R.R.

Jordi Ballart afronta amb optimisme el tram final de campanya de les eleccions municipals. Des del Mercadal, el candidat de Tot per Terrassa ha explicat a Món Terrassa que està "molt content i il·lusionat" per la forta rebuda que han rebut per part de la gent. "Creiem que hi ha possibilitats de treure un bon resultat i, per què no, guanyar les eleccions de diumenge", ha assegurat l'exalcalde, que s'ha referit a la polèmica viscuda fa pocs dies en rebre unes acusacions que el van portar a interrompre la campanya electoral. 

 

"Molt trist. Des del principi vam dir que faríem una campanya positiva. És el que vam fer fins que ens vam trobar un lamentable episodi de calúmnies anònimes des d'un mitjà de comunicació. Vam aturar la campanya i vam decidir quina estratègia seguir. Vam posar una denúncia als Mossos d'Esquadra i vam demanar una reunió amb el partit que intuim que hi ha darrere d'aquesta maniobra, i a partir d'aquí a seguir amb normalitat". Ballart considera que el que els ha passat és joc brut electoral: "Lamentem molt que en política i en democràcia s'utilitzin les males arts per desgastar els adversaris". 

 

El líder de Tot per Terrassa ha reconegut que ha rebut molts suports d'altres formacions polítiques de la ciutat. "Cap partit de Terrassa està entrant en aquest joc brut, entenem que hi ha la solidaritat de tots". Ballart ha explicat també que el feedback rebut per part de la gent és "millor" del que esperava. "Vam arrencar amb força incertesa. Veníem d'unes generals que no sabíem quin efecte podia tenir en el vot de les municipals, però al llarg dels dies ens hem anat animant perquè hem rebut molt suport per part de la gent. I sobretot, un suport molt plural, gent jove i gran, del centre i dels barris. És el que volíem, un projecte plural".