Guanyadors del Concurs d'Instagram de la Fira Modernista Terrassa 2018

La captura de Marta Vilalta Carbonell ha estat escollida com a la millor entre les més de 1.500 rebudes

D'esquerra a dreta, Marta Vilalta Carbonell (1r Premi); Carla Andreu Pujadas (2n Premi); Amadeu Aguado; Núria Graell Bullich (3r Premi).
D'esquerra a dreta, Marta Vilalta Carbonell (1r Premi); Carla Andreu Pujadas (2n Premi); Amadeu Aguado; Núria Graell Bullich (3r Premi). | Aj. Terrassa

El tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Turisme, Amadeu Aguado, ha participat aquest dijous en l’acte de lliurament de premis de la VI Edició del Concurs d’Instagram de la Fira Modernista 2018 de Terrassa. Per participar calia ser seguidor de @terrassaturisme, @igersterrassa i @terrassacentre, i etiquetar les fotografies amb el hashtag #firamodernistatrs2018. El termini per presentar les fotografies va finalitzar el diumenge 20 de maig de 2018 i es van rebre un total de 1.505 fotografies publicades pel concurs.L’acte, organitzat per Terrassa Turisme, Igers Terrassa i Terrassa Centre, ha tingut lloc als Jardins de la Casa Alegre de Sagrera. Les autores i imatges guanyadores han estat les següents:

1r Premi:

Marta Vilalta Carbonell (@marta.vilaltacarbonell)

2n Premi

Carla Andreu Pujadas (@carlaandreu96)

3r Premi

Núria Graell Bullich (@littlenunu9)

1r Premi
Fotografia guanyadora del 1r Premi | Marta Vilalta

 

1r Premi: Àpat per a dues persones al restaurant El Cel de les Oques + Val de 60 € de descompte per a tallers de fotografia ofert per Estudio Tigomigo + visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” + samarreta viatgera de Samarretes.

2n Premi: Menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Mun de l’Hotel Don Cándido + Llibre “Tu com ho dius?” ofert per Terrassa Centre + visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” + samarreta viatgera de Samarretes.

3r Premi: Superpanera del Mercat de la Independència + Llibre Secrets de carrers ofert per Terrassa Centre + visita guiada a Terrassa per a dues persones a la ruta “Fàbrica i Somnis” + samarreta viatgera de Samarretes.

TENS TELEGRAM? Vols ser el primer a rebre les últimes notícies sobre la desescalada a Terrassa i voltants? i sobre totes les activitats de Nadal? Clica aquí per subscriure't al nostre canal de Telegram

Comentaris

envia el comentari