'Papallones a volar' de FUPAR, primera activitat de Festa Major Terrassa

El taller tindrà lloc aquest divendres al Raval de Montserrat
'Papallones a volar' de FUPAR
'Papallones a volar' de FUPAR | FUPAR

Fupar dona el tret de sortida a la programació de la Festa Major Terrassa 2018 amb l’activitat ‘Papallones a volar’, que tindrà lloc el divendres 29 de juny, de 10h a 13:30h, al Raval de Montserrat. Es tracta d’un taller de manualitats obert a la ciutadania que consisteix a crear papallones de colors al gust de cada persona.

 

Totes les creacions artístiques s’exposaran en un mural al Centre de Jardineria de Fupar i es podran visitar en horari comercial. Prop de 50 persones del Centre Ocupacional de Fupar estan involucrades de forma activa en tot el procés de preparació de l’activitat, ja sigui dinamitzant i liderant el taller, atenent les persones que hi vulguin participar o preparant els materials per a la seva realització. A banda de ser un potenciador de la creativitat, el taller té com a objectiu la participació i la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual en una acte de gran rellevància a la ciutat, com és la Festa Major.

 

“És molt important que les persones amb discapacitat estiguin a prop de la comunitat, que participin activament a la ciutat i que facin visibles les seves capacitats”, explica Anna Sanglas, coordinadora d’activitats al Centre Ocupacional de Fupar. En aquest sentit, l’activitat fomenta les habilitats socials dels membres de Fupar, enforteix els lligams existents entre les persones alhora que en crea de nous i, en definitiva, potencia la seva inclusió a la societat.